Ham

Anmeldelse: Panasonic Eneloop – genopladelige batterier

De genopladelige batterier er blevet sendt til mig fra Lange PR, på vegne af Panasonic. Jeg har ikke fået penge for indlægget, eller på nogen vis begrænset i hvad jeg kan skrive,

Læs også: Anmeldelse af Orbit Key Finder

En der her moderne tidsalder, er batterier ikke lige noget man går og tænker på ret tit. Faktisk somregel først når man står og mangler dem. Og som regel altid når fjernbetjeningen lørdag aften står af lige inden filmen. Vi kender alle den følelsen, når vi tømmer tilfældige aggregater for at finde et sæt nogenlunde duelige batterier.

Sådan testede jeg de genopladelige batterier

Jeg har udsat de her batterier for lidt af hvert, puttet dem i fjernbetjeninger, køkkenvægten, smart-termometer og endda en radiostyret bil. Me

Uanset hvad så har jeg følt, at de holder mindst lige så lang tid som normale gode batterier og noget længere end billige batterier. Ikke nok med at de holdt utroligt længe, inden at de rent faktisk skal lades op. Opladning fungerede også upåklageligt og gik relativt hurtigt.

Og så er det selvfølgeligt mere miljøvenligt med genopladelige batterier. Det virker lidt utroligt at vi i de her klimatider fylder

Panasonic Eneloop genopladelige batterier koster cirka 199,- Kr. og kan købes hos bl.a. Batteribyen.dk og billigvvs.dk. Læs mere om dem her.

Læs også om smarte julegaver til hende

Karakter og konklusion

5 ud af 6 stjerner

Jeg tror at der går rigtig mange år, før jeg igen skal købe batterier. Når produktet her ikke får 6 ud af 6 stjerner, så gemmer jeg ganske enkelt den karakter til produkter der kan nogen helt særligt eller anderledes.

Med venlig hilsen Henrik
Følg mig på Instagram eller Twitter

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *