aladdin
Hende

Anmeldelse: Aladdin filmen (den nye fra 2019)

Den original Aladdin tegnefilm står som et kært barndomsminde for os begge to, så selvfølgelig skulle vi også se den nye, selvom det var med vidt forskellige forventninger.

Ham: Jeg er så ham, der mest nervøs for det her. Jeg elsker tegnefilmen og syntes ikke at ret meget så specielt lovende ud. Men Sallis entusiasme trak op, samtidigt med at jeg faktisk godt kunne lide live action versionen af “Skønheden og udyret” som vi så forrige år.

Hende: Jeg glædede mig som et lille bare, fra den første trailer. Alt så rigtigt ud og mine forventninger var faktisk ret høje! Så vi tog en tur i BIG BIO i Herlev.

Læs også om streaming serier i kan se sammen som par

Ham: Lad os få det negative af vejen først. Ham der spiller Jafar er et kæmpe fejlcast, han fungerer overhovedet ikke – han er alt for pæn og overhovedet ikke skræmmende. Og så er sangene af ret svingende kvalitet, dog fungerer de overordnet fint. Men filmen er flot, farverig og med gang i den. Jeg var udemærket underholdt. Jeg lagde dog mærke til at salen grinte noget mere end jeg gjorde, så måske jeg bare ikke helt er målgruppen.

Hende: Jeg var med hele vejen! Den er virkelig underholdende og enorm flot. Jeg fik opfyldt mine forventninger. Ja du har nogen pointer, især ift Jafar, men resten af skuespillere gør det rigtig godt! Sangene fungerede fint, og selvom jeg kendte handlingen, var filmen stadig spændende. Det var ikke et kedeligt øjeblik.

Ham: Jeg vil dog også lige rose biografen. BIG BIO var en fornøjelse. Super lækre sæder, god lyd og billede. Bestemt ikke sidste gang vi kommer der!

Og hvad skal den så have af karakter?

Ham: 3 ud af 6 stjerner
Hende:
4 ud af 6 stjerner

Aladdin er en glimrende oplevelse, der bestemt fortjener at blive set i biografen. Lyt ikke til de dårlige anmeldelser fra sure gamle mænd, men tag ind i mørket og flyv til Agrabah endnu en gang.

Læs også om de dårligste film på Netflix

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *