bdr price herning
Mad

Brdr. Price Herning – Anmeldelse

Hende: Påsken er over os og vi tog turen hjem til det jyske. Det var selvfølgelig en oplagt mulighed for at slå turen forbi Herning og teste den relativt nye restaurant fra brødrene Price, med det meget oplagte navn “Brdr. Price Herning”.

Ham: Jeg har altid undret mig over det gastronomiske niveau i Midtjylland, især Herning der eller prøver sig meget med sport og kultur, har en akut mangel på gastronomiske oplevelser i den høje end – især hvis man sammenligner med mindre byer som Vejle og Fredericia.

Læs også vores anmeldelse af restaurant BASALT i Bella Sky

Det spiste vi på Bdr. Price Herning

Hende: Hele bordet startede med forskellige snacks, hertil deres sæson cocktail af prosecco og solbærsaft. Snacks bestod af kyllingchips, saltede mandler, oliven og friterede torskekroketter. Hertil brød og smør. Det hele kom max fem minutter efter bestilling, måske lige hurtigt nok, da vi følte at vi knap havde sat os til bords

Ham: Cocktailen var slet ikke mig. Den var alt for sød og smagte mere af saft end alkohol. Men alle snacks var lækre og især kroketterne var eminente. Der var rigeligt af det og vi rigtig godt tilfredse.

Hende: Nej deres cocktail var heller ikke mig, jeg havde svært ved at komme til bunds i den.

Til hovedret fik jeg Tartar, Henrik fik en steak bernaise med pomfritter og vores to gæster fik boef stroganoff. Hertil drak vi alle en flaske californisk Zinfandel fra Francis Coppola (altså ikke hver 😛 )

Ham: Jeg gætter på at pomfritterne var stegt i jornødeolie. De havde ihvertfald en sød smag jeg ikke personligt er fan af. Men håndværket og smagen var i orden, bernaisen var perfekt og bøffen stegt efter anvisning.

Læs også vores anmeldelse af SUKAIBA i Bella Sky

Ham: Brdr. Price Herning var generelt en fornøjelse. Yderst rimelige priser for så glimrende mad, god betjening og dejlige omgivelser. Men det trækker kraftigt ned at det skulle gå så hurtigt. Måske det er sådan midtjyderne foretækker det, men jeg vil gerne have tid og plads til at nyde både mad og selskab.

Hende: Brdr. Price Herning ligger lækkert centralt, lige ved torvet. Dejlige lyse og hyggelige omgivelser, perfekt blanding mellem hygge og stil. Vores to gæster var yderst tilfredse, hvilket vi har taget med i karakteren.

Karakter og afslutning – Brdr. Price Herning

Ham: 3 ud af 6 stjerner
Hende: 4 ud af 6 stjerner

Ham: Stjernerne er givet i forhold til vores normale standard. Jeg vil godt vove den påstand at man kan lægge en ekstra hel eller halv stjerne til, hvis man måler den imod hvad Herning og omegn ellers kan byde på.

bdr. price herning

Brdr. Price Herning – anmeldelse

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *