les trois aarhus
Mad

Anmeldelse: Les Trois Aarhus

Les Trois (ikke at forveksle med Les Trois Corchons) er en Aarhusiansk frokostrestaurant med et ægte frankofilt menukort. Vi var et smut forbi til frokost i juni.

Læs også: Inspiration og opskrift på flat iron steak

Ham: Jeg var på Dauphine for et par år siden. Og det er stadig en oplevelse jeg deler vidt og bredt. Så forventningerne til “lillesøsteren” var tårnhøje.

Hende: Jeg havde hørt meget godt fra Henrik. Og de små hyggelige lokaler, den afdæmpede franske musik og en helt igennem varm velkomst gjorde dem kun endnu højere. Allerede inden vi havde sat os til bords, var de første stjerner i hus 🙂

les trois aarhus
Escargot i hvidløg… mmmm…

Det spiste vi på Les Trois

Hende: Jeg startede med tre Østers, derefter Moules og til slut tartar. De tre østers var perfekte og en lækker start.

Hvidvinssmagen i Moules var lige kraftig nok for min smag (Henrik var til gengæld vild med det). Tartar er jo en mine absolutte yndlingsretter og den standard jeg dømmer mest hidsigt efter, men den var sku perfekt.

Til maden fik jeg en Riesling og en Pinot Noir fra Faiverly, dog lidt ældre end den som Henrik drak.

aarhus
Tataren som vi begge fik, var eminent

Ham: Jeg fik også tre retter, escargot (snegle) med croutoner i hvidløgsolie, Tartar og fransk landkylling. Jeg fik hvid bourgone og pinot noir fra Faiverly.

Der var ikke en finger at sætte på noget af det, det var ganske enkelt lige i skabet. Og til 85,- pr. ret er det svært at klage. Vil man en hurtigere frokost kan to retter snildt gøre det, jeg var tæt på at revne bagefter 🙂

Hende: Og glem ikke brødet! Det var fantastisk! Med lækker smør og en trøffelcreme til… Mums

Ham: Og det hele tilsat en fantastisk ung tjener, der var både venlig og professionel. Og ikke mindst lidt røverhistorier og vin-viden fra køkkenchef Rolf, gjorde det til en oplevelse man husker.

Læs også vores anmeldelse af Bdr Price Herning

Konklusion

Ham:  5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner

Les Trois er et kærkomment afbræk fra cafémad og kædetænkning. Hvor der er rum til en god lang frokost i hyggelige omgivelser, med noget af det bedste service vi har oplevet. Og maden matcher til fulde omgivelserne, til absolut rimelige priser!

Les Trois bør stå øverst på din liste, hvis du skal forbi Aarhus. Eneste undskyldning for ikke at komme forbi, er fordi at du istedet skal på storesøster Dauphine.

“Læs også vores anmeldelse af Restaurant BASALT”

les trois aarhus
Fransk landkylling

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *