Mad

Anmeldelse: Restaurant BASALT

Restaurant BASALT – Bål, røg, eminent service og snobrød!

Note. Der var meget mørk på restauranten, så billederne blev ikke gode. Du må derfor nøjes med tekst i det her indlæg. Vi skal en dag nok genbesøge Restaurant BASALT og sørge for ordentlige billeder.

Ham: Spontane restaurantbesøg klokken 18, den første fredag i måneden, er ikke nogen let disciplin. Derfor blev det også lidt af en tilfældighed, at vi endte på BASALT forleden. På trods af at den er placeret i Bella Sky, kun 1 km fra vores bopæl, var BASALT for os totalt ukendt.

Generelt kommer vi ikke meget på Amager eller Ørestaden, for den sags skyld. Det bliver mest til en tur til Fields i ny og næ og det indebærer aldrig spisning.

Det fik vi at spise

Hende: Vi startede med snacks af “poppede” kerner og en let syrlig dressing. Henrik fik en Cocktail og jeg en af deres egen iste-drikke. 

Min forret var torsk og spinat grillet på bål. Med mild muslingesauce
og strandkarse. Hertil drak jeg en Velter Grünliner.

Hovedret var Oksetatar med smag af brændt mark, syrlige urter, sprød malt. Hertil en Pinot noir

Læs også: Anmeldelse af Restaurant G i Carlsbergbyen

Ham: Forret var Oksetatar Smagen af brændt mark, syrlige urter, sprød malt. Hertil en økologisk Pinot noir

Svinebryst tilberedt med lang peber Brændt løgpuré, vinaigrette
sauce. Hertil en Spältbergunder

Vi begge deres snobrød til dessert med tilhørende cocktails. Det lyder måske kedeligt eller enkelt med snobrød. Men den lækre briochedej var fantastisk! Og dejlig dekadent at sidder der og skovle deres hjemmelavede nutella ind en lækker sprød “dej”. Kombinationen af sødme og røg gik rent hjem.

Samlet pris inkl drikkepenge: ca. 1500 kr. Tjek menuen her

Hende: Servicen var noget af det bedste vi har oplevet i mange år. Vi fik endda en rundvisning i køkken og lager – dette var uden vi havde nævnt noget som helst om bloggeri eller anmeldelse!

Restaurant BASALT – Konklusionen

Restaurant BASALT i Bella Sky var en af 2018 bedste spiseoplevelser for os begge to. Helt fantastisk service, et koncept der holder og selvfølgelig lækker mad. BASALT får vores varmeste anbefaling.

Ham:  5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *