Hende,  Mad

Anmeldelse: Restaurant G i Carlsberg byen

Vi er altid klar på at teste byens nye spisesteder. Så et nyt sted lige ved Carlsberg Byen virkede oplagt. Og hjemmesiden for Restaurant G skorter da heller ikke på semi-prætentiøs selvros om det gastronomiske niveau. Så vi glædede os til en aften med lækker mad og god service.

Starter okay

Hende: Servicen var allerede lidt “off” fra første kontakt. Den ene tjener kunne hverken dansk eller engelsk nok, til at kommunikere med os. Vinene vidste de intet om og de virkede faktisk lettere stressede.

Men den så kom den første forret. Det var en fin hummerbisque og den blev hurtigt efterfulgt af en aldelses glimrende blåstegt tun med advocado creme og karameliserede nødder. Vi lagde den haltende service til side og tænkte, det her skal sku nok blive godt…

Men slutter skidt…

Ham: Efter de to første retter var det stødt ned ad bakke. Hovedretten var bøf af mørbrad, der mere krævede en åndemaner end en hjertestarter, for at komme tilbage til nogenlunde spiselig tilstand. og så kom desserterne…

Hende: Osteplatten lignede noget som man ville kunne købe færdiglavet i Bilka og bare trække folien af. Og så serverede de gud-hjælpe-mig en endeskive! Kagen smagte lige så kedelig som den så ud. Jeg nægter at tro på at den var hjemmebagt.

Ham: Og så skal vi slet ikke komme ind på den uhjælpelige servering. Alt efter tjener, fik vi det smidt ind på bordet eller med en kort bjæffende forklaring på hvad tallerkenen indeholdt.

Ved den første vin tømte de flasken ved bordet og den anden så vi aldrig blive hældt op, der kom bare to glas ind. Ikke noget med lige at smage, hvilket ikke er et must, men dog især rart når tjenerne ikke kender vinkortet.

Hende: Heldigvis havde vi købt menuen på et dealsite. Og det skal tjenerne nok også være glade for, jeg tror at det var det eneste der holdt Henrik fra at implodere undervejs 🙂

Konklusion

Restaurant G kan ikke leve op til hverken sit eget ambitions- eller prisniveau. Og service aner de ikke hvad er. Fair nok at have tjenere der ikke taler dansk, men så skal de kunne bare lidt engelsk… og helt basale tjenerting! Og kokkene skal kunne lave mad.

Tag i stedet på f.eks. Silo, BASALT… eller bare alle andre steder end Restaurant G.

Karakteren:

Hende: To ud af seks stjerner
Ham: En ud af seks stjerner

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *