Ham

Anmeldelse Lametric Time

Lametric Time – smart radio?

Dette er min allerførste anmeldelse af et smarthome produkt, efter at have arbejdet med dem i små to år.

lametric-time

Læs også om de 10 bedste podcast for nørder

Lametric Time hører til den første generation af smarte radioer, der kombinerer flere funktioner med din smartphone. Visuelt er den en lille lækker sort sag, med et display i grove pixels, der giver den et retrolook. Den skal bruge ledning og wi-fi, så den er ikke portabel.

Personligt kan jeg rigtig godt lide det æstetiske i Lametric, den ser både cool og nørdet ud. Men funktionaliteten halter lidt, især prisen taget i betragtning. Til knap 1800 kr. Forventer jeg lidt mere end “bare” en radio. Desværre er de nuværende funkioner enten enormt begrænsede eller på grænsen til ligegyldige, som f.eks. en tæller der viser nye følgere på Twitter…

Læs også anmeldelsen af Click & Grow

Lyden er rigtig fin og der enormt mange radiokanaler at vælge imellem. Jeg har heller ikke oplevet nogen art signalproblemer. Til gengæld fandt jeg aldrig ud af at få danske kanaler på den!

Et andet irritations moment er hvis man gerne vil skifte ud, i hvilken telefon der styrer ens Lametric, eller koble flere enheder til at styre den. Det er en relativt bøvlet process og jeg gav selv op.

Ultimativt er Lamtric Time en cool gadget og radio, men heller ikke meget mere. Men med de rette opdateringer og/eller udvikling kan den blive rent faktisk brugbar. Indtil da er den bare en smådyr radio med et cool udseende. Min egen gav jeg videre til en anden.

2 ud af 6 stjerner herfra

Lametric Time importeres til Danmark af Vendora og kan købes på en række webshops, bl.a. WiFi-Butikken.dk

P.S billederne er stock photos, da jeg simpelthen glemte at tage billeder, inden jeg gav den til en anden

lametric-time-one

Læs også om bedre indeklima gennem smarthome produkter

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *