
Avocado toast på rugbrød
Avocado toast på rugbrød er super lækker og relativ sund spise, som tager selv den værste sult. Her i en version med lidt spicy kraft og kant.
Vi elsker den her spise og får det året rundt; den er nem, hurtig og føles væsenligt mere junket, end den reelt er. Vi spiser den både til morgenmad og til frokost.
Læs også om forsommer på Teglholmen

Læs også om hjemmelavet iskaffe uden mælk og sukker
Det skal du bruge
Til 2 personer
4 stk. rugbrød, helst af god kvalitet
Sherrytomater
4 stk. avocadoer
Smør
Chilimayo
Sesamfrø
Sådan gør du
Smør rugbrødet på begge sider med smør (et let lag). Giv dem 10 minutter i ovnen ved 200 grader varmuft i en forvarmet ovn. Vend dem midtvejs, så de bliver lige sprøde på begge sider.
Skær cherrytomater og avocado i tynde skiver.
Anret og slut af med chilimayo in tynde striber og et ledt drys af sesamfrø.
Varianter
Hvis man tager ovenstående opskrift som basis, så kan der smides andre ting ovenpå, alt efter lyst og behov. For eksempel har versionen på billederne har hjemmelavet æggestand under avocadoen.
En af de meget junky varianter, som vi laver hjemme hos os, er en version med scrambled eggs og bernaise sauce (nogen gange bruger vi også hollandaise eller anden) som vi har i rest fra dagen før.
Det føles som at starte dagen med junkfood, men stadig i den nogenlunde sunde ende. Og så hjælper det med at få brugt rester, vi ellers ville smide ud. Og så mætter den utroligt længe!
Med venlig hilsen Salli – Følg mig på Instagram
Læs også om inspiration til dit bryllup


Avocado toast på rugbrød


2 kommentarer
Pingback:
Pingback: