Ham

Bedste film på Amazon Prime

Bedste film på Amazon Prime

Amazon Prime har fået god vind herhjemme den seneste tid, især i kraft af nogen stærke serier og desværre også den katastrofalt ringe Coming 2 America. Men ellers har streamingtjenesten været lidt overset, hvilket betyder at der faktisk er en guldgrube af fantastiske originale film liggende på tjenesten, som alt for få har hørt om. Flere af dem er decideret oscar-værdige film, som er kriminelt overset.

The Mauritanian

En barsk og skræmmende fortælling, men intet mindre end oscarværdig. The Mauritanian er ganske enkelt en af de bedste film vi har set i år.

Uncle Frank

Den her film kan ikke anbefales nok. Hele castet er fantastisk og der venter en både sjov, gribende, barsk og rørende fortælling. Ligesom den ovenstående film er det her en de bedste film fra 2021.

Læs også anmeldelsen af Little Fires Everywhere

I Care a Lot

Den vil nok dele vandene og det er også en spøjs film, med nogen voldsomme skift undervejs. Men hvis man giver sig hen venter der en sortkomisk og anderledes film, som absolut ikke udvikler sig som man forventer. Rosamund Pyke er god som sociopatisk skurk/anti-helt.

Borat – Subsequent Movie Film

Forventningerne var høje og de blev indfriet. Borat 2 er sjov, tåkrummende og alligvel en meget anderledes film end den første.

The Tomorrow War

Okay, den er lidt af en tilsnigelse at tage med på listen. For The Tomorrow War er ikke en god film, faktisk er folk ikke forkert på den, hvis de kalder den for dårlig. Men jeg vil nu alligevel anbefale at du slår hjernen fra og glemmer alt om at forstå hvad der foregår – kan du det, så venter der smæk for pengene og ganske underholdende omgang.

Er der film der mangler på listen, eller har du forslag til lister her på bloggen, så ræk endelig ud.

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

Læs også anmeldelsen af The High Note

Bedste film på Amazon Prime

Bedste film på Amazon Prime

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *