homecoming anmeldelse
Ham

Bedste serier på Amazon Prime

Bedste serier på Amazon Prime

Amazon Prime er især kommet frem herhjemme på baggrund serien The Boys og et enkelte store film. Men der gemmer sig rigtig meget godt originalt materiale på tjenesten.

Læs også om de bedste film på Amazon Prime

Homecoming

Homecoming er dvælende, dyster, mørk og intens. Det er slow-burn drama som lever på stemning, godt skuespil og dialog. Den er ikke for alle, men læg din telefon langt væk og giv den en chance.
Læs hele anmeldelsen her

Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon og Kerry Washington spiller hovedrollerne i en historie om to familier der på godt og ondt hvirvles ind i hinanden.

Little Fires Everywhere er et slowburn drama dybt forankret i socialrealisme og psykolgiske relationer mellem mennesker
Læs hele anmeldelsen her

Invincible

Fremragende animeret serie om superhelte. Ultra voldelig, sjov og anderledes. Absolut et must-see for alle der elsker tegnefilm og/eller superhelte.

The Expanse

The Expanse har levet en nomade tilværelse og er kastet fra den ene Streamingtjeneste til den anden. Men er nu endt på Amazon Prime. Men The Expanse er stadig noget af det bedste science fiction lavet i nyere tid.

The Boys

Glimrende serie om superhelte, når de ikke er som vi ser dem i MCU, altså gode mennesker – her er de nogle rigtige røvhuller. Serien er voldelig, grov og sjov. Og fyldt med gode referencer til virkelighedens politik og medier.

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

Ønsker du at tilføje mig til din anmelderliste, har du noget vi skal anmelde eller har du forslag til bloggen så kan jeg også kontaktes på henrikqvottrup@hotmail.com

Bedste serier på Amazon Prime

Bedste serier på Amazon Prime

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *