Henrik German Qvottrup og Salli Marianna Villefrance
Bryllup

Bloggeri, det gode liv og bryllup

Eller… Hvem er de og fanden skriver de om… og hvorfor?

Om en lille måneds tid er det 4 år siden, at en aftale om en kop kaffe (altså faktisk kaffe, ikke “kaffe”) blev til en 8 timers lang snak om alt imellem himmel og jord. Vi matchede på Tinder en regnvåd lørdag i september ’14 og havde begge intet at foretage os. Resten er, som man siger, historie.

Vi er to eksiljyder på 30 og 34 år. Salli er skandinavisk E-PR manager for Estee Lauder. Henrik er Key Account Manager og digital rådgiver hos Benjamin Medier.

Så nu bor vi sammen på Teglholmen i København og har fælles bil, blog og hund (altså undtagen når den skider på gulvet eller spiser dyre sko, så er det Henriks hund). Næste store skridt er at få papir på hinanden og udleve drømmen om et romantisk bryllup. Den 28 april 2018 blev “shit real” da Henrik fik kramper i knæet udenfor Hindsgavl slot.

“Læs også: Natmad bryllup – inspiration til den store dag”

Og bryllup bliver naturligvis et tema her på bloggen. For hvordan får man det perfekte bryllup og gør det til en fest begge parter kan spejle sig i, uden samtidigt at økonomien skal lide mange år fremover.

Idéen bag bloggen her er faktisk lige så gammel som vores forhold. Vi har længe snakket og drømt om et fælles blogprojekt, dog uden at tid og ressourcer var til det.

Så hvad skal det handle om? Nørderi, bryllup og mad

Tanken er at lave en blog, der favner mænd og kvinder, både individuelt og som par. Og hvor fokus ikke er på at skabe et hype om perfekte mennesker med perfekte liv. Den skal derimod heller ikke handle om at udlevere os selv med sladder og navlepilleri – det bliver ikke noget beskidt vasketøj her. 

Vi har lyst til at bringe emner set med begge parters forskelligheder og meninger. Det vil variere vidt og bredt, da vi først og fremmest skriver om ting, som vi syntes er sjove og/eller inspirerende. 

For Salli vil emnerne kredse om bryllup, mad, drikke, rejser og livet som karrieremenneske

For Henrik vil det være alskens nørderi omkring film, serier, gadgets og smarthome. Men også hans nyfundne passioner for mode, mad og vin vil skinne igennem.

bryllup
hund

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *