Bistro PanPan anmeldelse
Mad

Bristro PanPan anmeldelse

Bristro PanPan anmeldelse

Bistro panpan er er København Zoo satsning på en en familievenlig restaurant, med et niveau af gourmet, så også de mere kræsne foodies kan være med. De lover fransk-asiatisk bistromad med udsigt til elefanter og pandaer.

Bristro PanPan anmeldelse
Plukket and med hoisinsauce og pandekager

Læs også anmeldelsen af Restaurant Dannebro på Comwell Kongebrogaarden

Vi var der en af de første søndage efter landets genåbning; en dejlig sommerdag uden alt for mange mennesker. Der dog desværre ikke bød på meget gang i pandaerne, faktisk vi så dem overhovedet ikke. Det skal dog ikke ligge Bitro PanPan til last, og til gengæld fik vi masser af elefantudsigt, mens vi spiste.

Bristro PanPan anmeldelse
En tur med grisen til Indokina’, langtidstilberedt svinebryst med bbq og coleslaw (L)

Klik her for en oversigt over alle vores restaurant anmeldelser

Det spiste vi på Bistro PanPan

To ved bordet fik Plukket and med hoisinsauce og pandekager, mens de to andre fik ’En tur med grisen til Indokina’, langtidstilberedt svinebryst med bbq og coleslaw (L). Vi var ikke i humør til forretter, men frygtede at vi ikke ville blive mætte, så der røg en også gang pomfritter med til herrene.

Derudover en børneboks til selskabets mindste. Vi drak forskellige øl til maden.

Ham: En dejlig lækker frokost, masser af smag, tekstur og oplevelse for ganen. Jeg havde nok frygtet af de ville lefle for meget for publikum og skrue ned for smagen. Dette var heldigvis ikke tilfældet. Både grisen og anden kan anbefales.

Hende: Nej det var også min frygt, der blev gjort til skamme der. Betjeningen var fin og hurtig uden at være exceptionel. Der var dog ikke specielt travlt. Prisen er rimelige, især sammenlignet med det generelle prisniveau i Zoo. Men vær opmærksom på at portionerne er i den mindre ende og lægger op til en forret eller noget på siden,.

Ham: Børenboksen til den lille var i øvrigt rigtig fin, med et godt udvalg af asiatiske lækkerier. Jeg så dog helt ærligt ikke det store franske indspark i maden, udover at der var Moules Frit på menukortet.

Bristro PanPan anmeldelse
Gruppens yngste anmelder sagde god for børneboksen

Karakter og afslutning – Bristro PanPan anmeldelse

Ham: 4 ud af 6 stjerner
Hende: 4 ud af 6 stjerner
Gæsterne: 4 ud af 6 stjerner

Bistro PanPan er familierestaurant møder gourmet, på den nok bedste mulige måde. Priserne er rimelige(ish) og maden er lækker, uden at nogen ekskluderes.

Med venlig hilsen Salli – Følg mig på Instagram

Læs her om vores nye madblog – mamavillefrance.dk

københavn zoo
Elefantudsigten mens vi spiste, var en fornøjelse

Bristro PanPan anmeldelse

panpan
Henrik og en glad gæsteanmelder ved navn Jonas

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *