Bryllup

Bryllup på budget? Tips til et billigere bryllup

Bryllup på budget? Vi vil alle gerne have et drømmebryllup, men helst også uden økonomiske tømmermænd, der varer flere år.

Læs også om Bruschetta bar til bryllupsreceptionen

Få mere ud af jeres opsparing

De fleste der vil holde bryllup, må spare op til det. Og der er ikke tale om småpenge der løbende står på bryllupskontoen. Men

Selv satte vi vores bryllups opsparing i June Oppotunity, hvilket betød at vi fik en rente på 6,7% i løbet af perioden.

Skift bryllupskagen ud

Den her var nem for os, da vi faktisk ikke bryder os om bryllupskage. Vi valgte jordbærtærte fra Bodenhoffs i stedet. Generelt hører man meget sjældent at folk rent faktisk har kunne lide smagen af en bryllupskage. I stedet smider man mange penge væk, udelukkende fordi “sådan gør man”.

Bryllup på Sjælland? – Læs om bryllupslokationer her

Køb klogt ind – Bryllup på budget

Der findes rigtig mange muligheder derude for at spare penge. Det kræver bare at man 1) er i god tid og 2) gider researche ordentligt.

Brug deals og rabatordninger

Vi købte selv vores ringe på chanti.dk hvor vi kunne få langt mere for pengene end mange andre steder. Og med deres abonnementsrabat sparede vi også en god del på handlen. Servicen var faktisk også enormt god, især fordi Henrik var lid sløv til at få bestilt hans ring, var den hurtige levering rigtig dejlig 🙂

Køb brugt ind

Der findes et utal af grupper og steder, hvor man kan købe ting fra andres bryllupper. Men i kan også købe nogen af tingene fra vores eget bryllup, se listen her.

Køb ind, efter at sælge videre

Ligesom man kan købe brugt, kan man naturligvis også sælge igen efterfølgende. Det har vi selv gjort med en række af vores ting.

Med venlig hilsen Salli og Henrik
Følg ham på Instagram
Følge hende på Instagram

“Sådan laver du selv flotte Save the date kort”

bryllup på budget

Bryllup på budget

Alle billeder er taget af fotograf Gea Dancu. Se hendes hjemmeside her.