bryllupskage
Bryllup

Bryllupskage – alternativer til den klassiske bryllupskage

Bryllupskage er i den klassike form er noget der deler vandene. Nogen mener det er essentielt, andrer syntes den er dyr og kedelig. Vi hører begge til den sidste kategori; Henrik kan decideret ikke lide den klassiske kage, så det var hurtigt besluttet at den ikke skulle med til vores bryllup.

Vi har her forslag til bryllupslage, der måske kan inspirere dig, hvis du heller er til den klassiske. Alle tre nogen vi selv overvejede og, som billederne nok afslører, valgte vi en af dem 🙂

Læs også om natmad til bryllup

bryllupskage
Vores jordbærtærer fra Bodenhoff, der står klar på de hjemmelavede kagestande. kagestandene blev lavet af overskudstræ på Fyn

Læs også om tips til havebryllup

Jordbærtærte

Perfekt til sommerbrylluppet og altid flotte. Vi købte vores jordbærtærter fra Bodenhoff i Hellerup. Husk dog at de helst skal ikke skal stå for længe i varmen, hvis det er en varm sommerdag.

Minikager

Den blev slået på målstregen af jordbærtærten, men tanken var en masse forskellige små kager. Der findes et utal af kager der kunne bruges her, citronmåner, marzarintærter, napoleonshatte, gåsebryst osv.

En udfordring ved det her valg, kan være prisen. Faktisk kan det godt rende op, hvis hver gæst skal have mindst en kage. Og det kan være svært at lure, hvad gæsterne helst vil have.

Der findes konditorer som er dedikeret til den her slags kage.

bryllupskage
To glade og meget nygifte mennesker, der skærer bryllupskagen ud

Vi håber at i kunne bruge inspirationen, måske endda bruge den til en anderledes bryllupskage. Vi hører også gerne fra jer, med jeres egne tips, tricks og alternative bryllupskager.

Med venlig hilsen Salli og Henrik

Følg Salli på Instagram
Følg Henrik på Instagram

Læs også om bryllupsinspiration

bryllupsplanlægning for mænd
Snacks er ved at være serveret til gæsterne, inden ceremoni og reception

Bryllupskage – alternativer til den klassiske bryllupskage

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *