Ham

De bedste herrefilm på Netflix

Bedste herrefilm på Netflix

I humør til en herreaften med gutterne, så skal der fart på drengen, så fokus er naturligvis på vold, action og one-liners – så må du se Mariage Story eller Roma med kæresten. Der er faktisk en del gengangere fra min liste om De bedste film på Netflix. Listen opdateres naturligvis løbende.

The night comes for us

The Night Comes for Us Poster

Indonesisk film er stadig ret ukendt herhjemme. The Raid filmene er alment hyldet blandt filmnørder, men stadig ikke rigtig kommet ud til det brede publikum – hvilket er fuldstændigt uforståeligt.

The Night Comes for Us handler om den nådesløse lejemorder der pludselig udvikler beskyttertrang for en lille pige, som han nu må beskytte fra sine gamle kolleger.

Filmen er vandvittig blodig og absurdt voldelig. Man griner og hujer over tosseriet, på den fede måde. Men hvis dødskamp med kødkroge og blod i spandevis ikke er noget for dig, så hold dig væk!

The Old Guard

The Old Guard

Man kan parkere en lastbil i plothullerne og det er en hel del ting man aldrig må begynde at tænke over. Men The Old Guard er en glimrende tømmermændsfilm og Charlize Theron er altid god. Jeg var generelt positivt overrasket – så slå hjernen fra og”enjoy the ride”.’

Og så er Charlize Theron , som altid, fantastik dejligt at se på.

Spectral

bedste-film-på-netflix

Spectral er måske nok lidt en guilty pleasure for mit vedkommende. Og hvis du ikke kan lide den, er det helt okay. For der er tale om popcorns-sci-fi-action. Perfekt til en søndag på sofaen, hvor hovedet ikke skal aktiveres alt for meget.

En flok elitesoldater må slås med, hvad der tilsyneladende er, spøgelser. Spectral er enormt flot lavet og underholdende action, uden mere i det.

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

Ønsker du at tilføje mig til din anmelderliste, har du noget vi skal anmelde eller har du forslag til bloggen så kan jeg også kontaktes på henrikqvottrup@hotmail.com

De bedste herrefilm på Netflix

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *