Hende

De bedste komedieserier – hendes top 10

Vi har lavet en top 10 over de bedste komedieserier. Vi har hver lavet en hver, så se listen fra Henrik her. Derfor låner vi også lidt formuleringer fra hinandens lister og fra tidligere indlæg. Jeg vil prøve ikke at skrive alt for meget tekst til hver serie, da indlægget ellers bliver vandvittigt langt.

Læs også om oversete serier på Netflix

Nr. 10 – Bojack Horseman

Bojack Horseman. Serien bliver dog mere og mere mørk og alvorlig, efterhånden som den skrider frem. Den sidste sæson har jeg faktisk ikke set til ende i skrivende stund. Men de første fire sæsoner

De_bedste_komedieserier

Nr. 9 – Parks and recreation

Parks and Recreation er en dejlig quirky og charmerende omgang, som altid kan ses igen. Og så er den samtidig fantastisk satire på både offentligt administration og politik.

De bedste komedieserier

Nr. 8 -Et umage par

Dharma & Greg som den hed på engelsk, er nok glemt af mange igen. Men jeg nyder altid at se den.

De bedste komedieserier

Nr. 7 – Family Guy

Family Guy er verdens sjoveste tegneserie og har holdt et super højt niveau på de mange sæsoner.

Family Guy kan ses en del steder, bl.a på Xee, Viaplay og Netflix.

komedieserier

Nr. 6 – New Girl

New Girl er herlig og sjov, med en til tider virkelig sort humor. Jeg har nok set den fra ende til anden cirka fire gange efterhånden – og bliver mere glad for den hver gang.

gode komedieserier

Nr. 5 -Working moms

Serien du enten elsker eller hader. Den her canadiske serie er fløjet noget under radaren herhjemme. Men med dens sorte og skæve humor, tager den dybt pis på moderskabet.

serier

Nr. 4 -The Kominsky Method

The Kominsky Method er en tæt dramakomedie, med en særdeles underspillet humor. Den handler om den tidligere skuespiller Sandy Kominksy, som skal navigere i livets efterår. Samspillet mellem Alan Arkin og Michael Douglas er helt eminent og man tror på deres nære og ærlige venskab og føler sig med i deres op og nedture.

sjove serier

Nr. 3 – Grace and Frankie

Det er åbentbart en serie der deler vandene, men det er noget pjat. For serien om de gamle kvinder, der livet rykket op med rødderne, er både chamerende og sjov.

De bedste komedieserier

Nr. 2 – Modern Family

Modern Family. Seriens første sæsoner er klart de bedste, men det holder nu hele vejen hjem.

De bedste komedieserier

Nr. 1 – Venner

Sitcomen over dem alle, som har fulgt de fleste af os fra barnsben. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set den fra ende til anden.

Venner kan lidt endnu ses på Netflix, eller på Zulu hvor de stadig udsendes.

De bedste komedieserier

Kram fra Salli – Følg mig på Instagram

De bedste komedieserier nogensinde – hendes top 10

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *