bedste komedieserier
Ham

De bedste komedieserier nogensinde – hans top 10

De bedste komedieserier nogensinde. Lad os fra starten også påtale manglen af de serier, som nogen vil blive sure over mangler.

Jeg vil prøve ikke at skrive alt for meget tekst til hver serie, da indlægget ellers bliver vandvittigt langt.

Nr. 10 – Venner

Jeg er dog ikke så stor en fan af serien som Salli, faktisk vil jeg gætte på at vi placerer den her klassiske serie i modsatte ender af vores lister. Men Venner er en dejlig serie, som tåler at blive set igen og igen. Den kan lidt endnu ses på Netflix eller på Zulu hvor den vidst stadig genudsendes.

venner

Nr. 9 – New Girl

New Girl Serien fik seks fine sæsoner og holder et stærkt niveau fra start til slut. Serien er meget stramt fortalt som en klassiske sitcom, med få locations og karakterer; men uden at det bliver en hindring. Humoren er “quirky” og til tider ret sort, lige som jeg kan lide det.

New Girl kan lige nu findes på Netflix.

komedieserier

Nr. 8 – 30 Rock

Tina Fey og Alec Baldwin har aldrig været bedre end i den her serie, der desværre er gået lidt i glemmebogen. 30 Rock kan findes på HBO Nordic

bedste komedieserier

Nr. 6 – Brooklyn Nine-nine

En både undervurderet og overset serie, hvis man spørger mig. Men humoren er fremragende og fyldt med små detaljer.

Brooklyn Nine-Nine kan ses på Netflix

bedste_komedieserie

Nr. 5 – Rick and Morty

Rick and Morty er meta, humor, når det er allerbedst. Alt er en reference til noget nørdet. Den er ikke listen nemmeste at komme ind i, da det kræver noget forståelse af hvad de refererer. Seriens skaber Dan Harmon vender i øvrigt tilbage på den her liste…

Rick and Morty kan ses på Netflix og HBO Nordic

komedieserier

Nr. 4 – Modern Family

Serien startede næsten på toppen og falder lidt i kvalitet løbende. Især de sidste sæsoner er lidt sløje, men dog stadig værd at se. Men serien på sit bedste har nogen af de sjoveste øjeblikke i TV-historien og afsnit som “Express Christmas” får mig stadig til at skrige af grin, selvom jeg har set det mindst 20 gange.

Modern Family kan ses på Netflix, Zulu og Xee.

bedste komedieserier

Nr. 3 – Family Guy

Når den placerer sig over Rick & Morty, så skyldes det mest at den har holdt så høj en kadence i så mange år. Jeg var selv Simpsons fan i mange år og sværgede det var det bedste, men Family Guy er altså langt sjovere og holder 100% stadig.

Family Guy kan ses på Xee, Viaplay og Netflix. Og sikkert også på Disney+.

komedieserier

Nr. 2 – Frasier

Frasier sluttede samme år som venner og er dermed den ældste serie på listen, på alle parametre. Serien er jo også et spinoff fra 80er serien Sams Bar (Cheers), som faktisk også stadig er seværdig, omend lidt bedaget. Jeg er i skrivende stund i gang med trejde gennemsening af serien. Afsnit som “Ham Radio“, “Three Valentines” og “The Ski Lodge” er TV-historie og noget af det sjoveste vi nogensinde kommer til at at se.

Frasier kan ses på Viaplay

bedste_komedieserier

Nr. 1 – Community

Community er verdens bedste komedieserie, uden tvivl. Den starter roligt ud som en klassisk sitcom (uden dåselatter og tak for det!), men bliver undervejs mere og mere meta, nørdet og grænsesøgende. Det skal opleves!

Community kan ses på Netflix og Viaplay

bedste komedieserier

Det var min top 10 over de bedste komedieserier. Jeg kunne sagtens have haft mange flere med og ikke alle var lige nemme at skære fra. Heldigvis har Salli nogen af dem med på hendes liste.

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

Læs også om oversete serier på Netflix

De bedste komedieserier nogensinde – top 10

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *