Ham

Dårligste film på Netflix

De dårligste film på Netflix – en liste til skræk og advarsel. Opdateres løbende...

Normalt gør jeg ikke i negative lister. Men Netflix har simpelthen sprøjtet så meget elendighed ud, at en advarselsliste er på sin plads.

Listen kunne næsten også bestå udelukkende af Adam Sandler produktioner, så jeg har prøvet at skæve lidt udenfor den klynge og kigge på film, som man kan være mere i tvivl om, hvorvidt de er elendige. Listen er altså ikke de “dårligste dårlige”.

Men nu til det, de dårligste film på Netflix.

Læs også: Top 10 danske podcast for nørder

6 Underground

Aldrig, som i aldrig, før har jeg slukket for en film med Ryan Renolds eller en Michael Bay før tid. Men det gjorde jeg med 6 Underground. Det her er ganske horribelt fra ende til anden.

Hvordan så mange penge og en dygtig hovedrolle kan blive til en så rodet og ligegyldigt et produkt forstår jeg kun fordi at jeg har set samtlige Transformers film (hvorfor jeg har det, ved jeg så ikke).

Game over, man!

dårligste Netflix film

Jeg kan faktisk normalt godt lide både Adam Devine og Anders Holm. Og Game over, man! har også enkelte gode ideer og scener.

Men det hele virker som en lang parodisketch, med forskellige scener bare klistret sammen. Det er hverken sjovt eller spændende. Spildt potentiale.

Og så afskyer jeg at den henviser til en af de bedste improviserede replikker i filmhistorien, men det er en helt anden snak…

Extinction

dårligste film på Netflix

Extinction er lige-ved-og-næsten. Og alligvel så langt fra. Egentlig er det ganske pæn, godt produceret med enkelte spændende momenter og anstændigt skuespil (børnene undtaget, de er ganske rædderlige).

Men den er forudsigelig, kedelig og uden reel forløsning. Tilsat et par gevaldige plothuller, meningsløs adfærd og et “twist” der er fuldstændig ligegyldigt og kan ses komme på 100 kilometers afstand.

Mudbound

dårligste film på netflix

Mange har udråbt Mudbound som en af de bedste Netflix Film, og dens IMDB rating er kun overgået af Roma.

Den handler om race og samfundskel i USA anno 1940erne. Emnet er helt sikket vigtigt og jeg havde faktisk høje forventninger. Men filmen er ganske enkelt røvkedelig og helt absurd prætentiøs.

Og endnu værre, den taler ned til sit publikum.De konstant skiftende voice-overs fortæller os enten hvad vi ser, eller understreger budskaberne så tykt at man mister IQ points.

Læs også om gode serier med vold og action

Fall from Grace

A Fall from Grace

A Fall from Grace er helt igennem kedelig, 100% forudsigelig og komplet uden pointe. En historie der er lavet så meget bedre så mange gange før.

Bare undgå den. Den er ikke engang så dårlig at det bliver sjovt at se på.Mute

dårligste-film-på-netflix-mute

Sci-fi med et fint cast lover godt. Starter godt ud de første 5 minutter, men hold da kæft en stinker af en film!

Universet er så karikeret og grimt, at det gør helt ondt. Og filmen bruger, hvad der føles som, en evighed om at komme i gang – måske fordi den reelt set aldrig kommer nogen vegne!

Hovedpersonen giver ingen mening (en Amish mand, som bruger teknologi og er voldelig?!) og er umulig at relatere sig til.

Bird Box

film-på-netflix

Susanne Bier er egentlig en god instruktør, men hendes bundniveau er bare virkeligt lavt.

Bird Box er ganske enkelt en katastrofe, som alle bør holde sig langt væk fra. Der er INTET positivt at sige om den.

Hverken Sandra Bullock eller det danske islæt kan på nogen måde retfærdiggøre at spilde sin tid her.

Du er velkommen til at være uenig med listen som helhed, eller enkelte valg, men du tager objektivt fejl 🙂 Jeg vil prøve at holde den opdateret løbende, efterhånden som Netflix smider nyt skrald på gaden.

Med venlig hilsen Henrik
Følg mig på Instagram

Ønsker du at tilføje mig til din anmelderliste, har du noget vi skal anmelde eller har du forslag til bloggen så kan jeg også kontaktes på henrikqvottrup@hotmail.com

Læs også: Streaming serier i kan se sammen som par

De dårligste film på Netflix – andre værd at nævne

Extremely Shocking, Shockingly evil and vile

Havde filmen været ren fiktion, så havde det nok været et fint periodedrama.

Men to timers glorifisering af Ted Bundy føles ikke bare forkert, det er også virkelig kedeligt. Zac Efron er dog ret god som Ted Bundy.

Se i stedet dokumentaren “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”.

Dårligste film på Netflix

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *