Ham

Google Nest Hub anmeldelse

Google Nest Hub er nyeste inkarnation af Google Home. Jeg har testet den over længere tid. Så er det fremtiden indenfor Smarthome? eller måske bare endnu et nice-to-have produkt uden reel værdi? Læs med og måske du får svaret.

Læs også anmeldelsen af Netatmo Healthy Home Coach

Hvad kan den?

Hertil kommer en lang række mere eller mindre ligegyldige funktioner, der nok fungerer bedre som salgstale på en messe, end i praksis. Som for eksempel oversættelsesfunktionen, der kan oversætte en samtale i realtid – lyder vildt fedt, men hvor tit har man brug for det?

Google Nest Hub – Hvad skal man bruge den til?

Det er her vi kommer til svære. For hvad skal man egentlig bruge det produkt til? generelt tror jeg at børnefamilier er de store vindere her(Udover at du får en ekstra skærm til de små).

Er man madglad, så kan den bruges som assistent i køkkenet. Der kan vises opskrifter, madvideoer og how-to. Den er genial til at assistere børn i at lave helt enkle retter i køkkenet.

Har man en Chromecast, så giver det en ekstra dimension til produktet, da man kan så kan styre sit TV via den.

Karakter og konklusion

3 ud af 6 stjerner

Google Nest Hub er et klassisk eksempel på nice-to-have produkt, der mangler det sidste, men et uvæsentlige… et ægte formål. Teknisk er produktet nær perfekt. Men enten så bygger du dit hjem omkring den. Eller også risikerer du at den ender sine dage som støvsamler.

Kan købes hos bl.a. Elgiganten, power og expert. Den koster cirka 999,-

Med venlig hilsen Henrik
Følg mig på Instagram eller Twitter

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *