Ham

I skyggen fra vi andre – Ny krimi podcast

I skyggen fra vi andre – Ny krimi podcast

I juni brækkede jeg min ene arm i et cykeluheld. Det betød at det i en rum tid var slut med at skrive. Det er blevet bedre, men jeg har stadig svært ved at skrive længere end et kvarter ad gangen. Derfor har jeg kastet mig over at indtale mine noveller som en podcast, eller en serie af lydbøger om man vil.

“I skyggen fra vi andre” er en serie af små historier, skrevet og oplæst af undertegnede. Hvert afsnit fortæller sin egen lukkede historie. Universet er mørkt, brutalt, voldeligt og tingene er sjældent hvad de ser ud til. Vi befinder på kanten af samfundet, i dets ydre mørke kroge og på bunden af det. Genrer og stil kan variere fra historie til historie. Men genrefeltetet er krimi, ikke-overnaturligt gys og action, tilsat elementer af sort komik og satire. Advarsel – ikke for sarte sjæle! Det vil give bedst mening at høre alle afsnit i kronologisk rækkefølge. Personer går igen, veje krydses, historier bygger videre eller ovenpå hinanden – og i enkelte tilfælde kaster et afsnit et helt andet lys på et tidligere afsnit.

Du kan blandt andet høre om en aldrende lejemorder, psykopaten Mads med en hang til sygeplejersker, den vandsirede pensionerede politibetjent Thomsen og en masse små historier fra et Danmark vi andre ikke ser.

Du kan finde den her:
Spotify
-Apple Podcast / itunes
-Podimo

De første to historier er allerede klar, plus et kort introafsnit.

Du er meget velkommen til at følge, rate og komme med feedback. Vil du høre om når der er nye afsnit, så kan du følge min forfatterside på Facebook eller mig på Instagram.

Med venlig hilsen Henrik

Læs også anmeldelsen af Love City af David og Stephan Garmark

I skyggen fra vi andre - Ny krimi podcast

I skyggen fra vi andre – Ny krimi podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *