Køkkenudstyr enhver mand skal eje
Ham,  Mad

Køkkenudstyr til mænd

Køkkenudstyr til mænd

Jeg har lavet en liste med det køkkenudstyr til mænd, som alle bør skal eje. Ihvertfald hvis man vil kalde sig bare en lille smule for en madnørd… Listen her tager selvfølgelig et let udgangspunkt i min forkærlighed for ting der er smarte. Den opdateres desuden løbende.

Sifon

Noget af det allerbedste ved at eje en sifon, er at man aldrig igen skal slås med en bernaise sauce der skiller. Prøv selv den her opskrift fra Mikkel Marschall på TV2.

Smart termometer

Har man først udskiftet sit gammeldags stegetermometer med en smart version, så er der ingen vej tilbage. Du får direkte besked på telefonen, når kødet er færdigt – og at indstille sig termometer er super nemt via en app.

Wegrill termometeret er den jeg selv bruger, men der findes flere glimrende produkter på markedet.

Læs om Flat Iron Steak – opskrift og inspiration

Sous vide stav

Jeg kunne ikke leve uden muligheden for at Sous vide, hvilket de som følger bloggen bare det mindste nok har opdaget. Og som med så meget andet, så er det tæt på religion hvordan man sous-vider. Og der er mange måder, ovn, bad og stav.

Selv bruger jeg en stav fra Anova, som jeg er yderst glad for. Jeg har intet behov for at opgradere den. Om den er bedre eller dårligere end andre mærker kan jeg ikke sige – men jeg har aldrig været andet end tilfreds med den.

Læs også anmeldelsen af Witt Juicer

Kom endelig med forslag til ting der mangler på listen, eller fortæl om de egne yndlingsudstyr til køkkenet.

Alt udstyret her er købt og betalt af mig selv. Men har du noget som jeg skal teste eller anmelde, kan du finde flere oplysninger her.

Med venlig hilsen Henrik
Følg mig på Instagram

Køkkenudstyr til mænd
Det er nogen gange et hårdt job at være blogger og anmelder. Man skal smage på mad, vin og….

Køkkenudstyr til mænd

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *