Ham

Little Fires Everywhere anmeldelse

Little Fires Everywhere anmeldelse

Little Fires Everywhere, eller Små påsatte brande på dansk, er en Amazon Prime Exclusive med Kerry Washington og Reese Witherspoon i hovedrollerne.

I den lille perfekte by Shaker Heigths har familien Richardson det perfekte liv, næsten da. Den omrejsende kunster Mia Warren og hendes datter slår sig ned i byen for et kortvarigt ophold og snart vikles de to familier ind i hinanden. Den neurotiske husmor (Reese Witherspoon) og den kaotiske kunstner (Kerry Washington) er både hinandens spejlbilledder og modsætninger, men deres forhold langsomt udvikler sig til en magtkamp med familierne som gidsler.

Den amerikanske drøm, racisme, ungdomsoprør og klasseskel danner rammen for de mange personlige relationer, der konstant udvikler sig og skaber nye dynamikker i serien. Det er både uforudsigeligt og spændende.

Little Fires Everywhere er et slowburn drama dybt forankret i socialrealisme og psykolgiske relationer mellem mennesker. Er du til fart over feltet og underholdning der ikke kræver din fulde opmærksomhed, så er det her ikke en serie for dig.

Little Fire Everywhere er perfekt afrundet i den ene sæson, hvor vi begge håber at den ikke fortsætter, selvom vi er klar på mere.

Little Fires Everywhere anmeldelse

Karakter og afslutning

Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 6 ud af 6 stjerner

Den perfekte afrundede dramaserie, med psykologiske dybder, vanvittigt godt skuespil og høj produktionsværdi. Skal du kun se en serie i år, så bør det være den her. Både Kerry Washington og Reese Witherspoon slår fast med syvtommersøm at de er blandt de helt store skuespillere lige nu.

Følg mig på Instagram

Little Fires Everywhere anmeldelse

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *