teglholmen
Hende

Livet på Teglholmen – Forsommer 2019

Teglholmen, maj 2020

Det er nu snart et år siden vi blev gift, tiden er fløjet afsted. Faktisk er det hele gået så hurtigt at vi endnu ikke har sendt takkekort ud. De ligger som et pinligt fyrntårn på bordet. Bryllupsrejse har vi stadig ikke nået, udover vores minimoon, men til januar fik vi et plaster på såret med 12 dage i Thailand.

Coronaens rasen nærmer sig sit ende, håber vi, efter små to måneder i delvis isolation. Selvom vi ikke har børn, kan det godt blive trængt med to mennesker, der arbejder ved spisebordet i en lejlighed, så vi glæder os til at komme tilbage i mere normale rutiner.

Se her for en oversigt over alle vores restaurant anmeldelser

Hvad er det så vi har haft så travlt med?

Salli har fuld gang i karrieren som PR Manager hos Estee Lauder. Sideløbende har hun arbejdet på et lille projekt, der snart ser dagens lys. Hun kaster sig ud i podcast verdenen, med Danmark første podcast kun om skønhed. Hun har også lavet en del Instagram Lives her under krisen, så husk at følge hendes Instagram profil.

Henrik blev pr. 1. januar forfremmet til account executive hos software virksomheden Crayon. Men der bliver stadig tid til nye ting, bl.a. kommer der snart en ny nørdet indlægsserie her på bloggen. Han arbejder også på hans første novelle, som gerne skulle være klar efter sommeren.

Vi har også kastet os over endnu et blog, nemlig mamavillefrance.dk som vi har sammen med svigerfamilien fra Fyn. Her er fokus på mad, opskrifter, råvarer og gør-det-selv. Vi vil især byde ind med anmeldelser af dansk alkohol, opskrifter og tips til at dyrke selv, når man bor i en lejlighed. Vi har allerede lavet første indlæg, hvor vi anmelder Oremandsgaard Æblegin.

Vi arbejder også på at forbedre bloggen, der kommer snart et nyt look, ligesom at vi arbejder på en masse nyt billedemateriale.

Kram fra Salli og Henrik

Læs også vores guide til streaming

livet på teglholmen

Livet på Teglholmen – Forsommer 2019

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *