On Becoming a God in Central Florida anmeldelse
Ham

On Becoming a God in Central Florida anmeldelse

On Becoming a God in Central Florida anmeldelse

On Becoming a God in Central Florida er en ny drama-komedie serie med Kirsten Dunst i hovedrollen. Jeg vil ikke spoile noget i anmeldelsen her, men derimod anbefale at du går ind til serien uden at vide noget om handlingen.

On Becoming a God in Central Florida er af de der titler man som anmelder hurtigt bliver lidt træt af, eller ihvertfald af at skulle den skrive den, for helvede hvor er den lang. Men titlen giver rigtig god mening, ihvertfald jo længere man kommer i serien.

Kirsten Dunst er, ligesom resten af castet, ganske fremragende. Hele serien emmer af Florida, fattigdom, white-trash og 90erne. Man kan næsten selv mærke sveden, og desperationen, der driver ned af væggene. Det giver både den sorte humor og dramaet en tyngde og gør det svært at slippe serien igen. Og efter en overraskende start, bygges der roligt lag på lag ovenpå.

On Becoming a God in Central Florida kan ses på Paramount+, som de fleste med Yousee TV har adgang til.

Læs også om de bedste herrefilm på Netflix

Karakter og afslutning

Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner

Det her er dramakomedie når det er allerbedst, med Kirsten Dunst i hende måske bedste rolle nogensinde. Det er godt skrevet, godt lavet og absolut din tid værd. Men læg telefonen væk og følg med, ellers misser du de mange nuancer og humoren, der ofte er ekstrem subtil.

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

Ønsker du at tilføje mig til din anmelderliste, har du noget vi skal anmelde eller har du forslag til bloggen så kan jeg også kontaktes på henrikqvottrup@hotmail.com

Læs anmeldelsen af den danske Netflix serie Equinox

On Becoming a God in Central Florida anmeldelse

On Becoming a God in Central Florida anmeldelse

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *