Mad

Restaurant 108 anmeldelse

Restaurant 108 anmeldelse

Restaurant 108 står er vel en slags “lillebror” til Noma, der er medejer af restauranten. Så vi var enormt spændte på at se hvilket niveau de lagde for dagen. De lover 13 serveringer for 499,- hvilket lyder helt fantastisk, måske for godt?

Note. I skrivende stund er restaurant 108 desværre annonceret til at lukke ved udgangen af september 2020. Vi håber naturligvis på at den åbner igen et andet sted.

Læs også vores anmeldelse af The Pescetarian

Det spiste vi på 108

108 har kun en menu, bestående af 13 serveringer; heraf 9 forretter, 3 til hovedret og en dessert.Hertil købte vi deres vinmenu og en osteanretning til deling.

Hende: De første ni serveringer var spændende, udfordrende og absolut fantastiske. Kun lammeleveren kunne jeg ikke lide, men det er ikke deres skyld.

Ham: Jeg havde også leveren som blev levnet, sammen med hummeren som jeg ikke kunne med. Smagen blev for fed og bisque-agtig og tiltalte mig bare ikke. Til gengæld var resten aldeles fremragende.

Hende: Jeg spiste heller ikke hummeren færdig, men der var også rigeligt med andre ting at kaste sig over. Og fantastisk brød til.

Ham: at kalde hovedretten for tre serveringer er ærligt talt snyd. Der var et stykke kød, en salat og en grillet blomme – det er en hovedret på tre tallerkner, ikke tre serveringer. Men det smagte eminent, blommen alene var næsten hele besøget værd!

Hende: Bortset fra den dansktalende overtjener (formoder jeg at han var) var personalet desværre ikke særlig gode. De manglede sku noget servicegen og ydmyghed. Især da vi spurgte ind til den alt for kolde rødvin til hovedretten, blev vi i første omgang direkte ignoreret og leveret en søforklaring om at “sådan skulle det være”. Vinen var maksimalt 10 grader og den nåede aldrig at udvikle sig sammen med retten.

Ham: Osteanretningen var decideret skuffende, et par skiver ost og hjemmebagt knækbrød. Der mangelede smag og udfordring i tråd med resten af menuen.

Karakter og afslutning – Restaurant 108 anmeldelse

Ham: 4 ud af 6 stjerner
Hende:
4 ud af 6 stjerner

Hvis 108 genopstår, eller du kan nå det inden lukketid, vil vi klart anbefale et besøg – men spring ost og vinmenu over, det er ikke pengene værd. Til gengæld får du masser af smag og oplevelse i selve menuen.

Med venlig hilsen Henrik – følg mig på Instagram

Læs også vores anmeldelse af Restaurant Meille

Restaurant 108 anmeldelse

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *