Restaurant Vandvid – anmeldelse
Restaurant Vandvid er en husbådsrestaurant på Sluseholmen. Der er fokus på aktuelle råvarer, økologi og hjemlig stemning.
Hende: Vandvid ligger kun 100 meter fra vores hjem på Teglholmen. Vi har været der en enkelt gang før, lige da åbnede. Det var en behagelig oplevelse, dog uden at vi har brugt det siden. Vi vil rigtig gerne støtte lokale foretagender, så derfor tog Henrik teten til et genbesøg.
Ham: Jeg huske vores første oplevelse om ret god, så jeg var spændt på det her besøg. Stedet er super hyggeligt, ideen med restaurant på en husbåd er genial og giver stedet et helt særligt feel.

Læs også vores guide til Sluseholmen og Teglholmen
Ham: Den lille restaurant er spækket med atmosfære og hygge. Den ligger centralt placeret ift Sluseholmen og Teglholmen, men alligvel føles det væk fra traffik og mennesker, med en dejlig udsigt.
Det spiste vi på Restaurant Vandvid
Vi fik en to-rettters menu, bestående af:
Forret:
Lufttørret skinke med crudités
Mousse af varmrøget økologisk ørred anrettet på sprød salat
Hovedret:
Langtidsbraiseret svinebryst, sæsonens grønt
Rosastegt kalvekød, sæsonens grønt
Ham: Jeg savner lidt en “less is more” tilgang til retterne. Især grisen havde, efter min smag, lidt for mange elementer på tallerkenen der ikke bidrog til smagsoplevelsen. Og anretningen var lidt vandvittig (pun intended).
Hende: Jeg er vild med det begrænsede menukort, hvor man kan mærke sæson og aktualitet i retterne. Personalet er super venlige og servicemindede.
Ham: Vinen var jo egentlig glimrende, omend i den smådyre ende kontra smagen, hvilket jo nok kan skyldes at restauranten kun har økologiske vine.
Hende: Generelt smagte alt jo fint, uden at man faldt ned af stolen, nok især fordi at der, som du påpeger, mangler jo sammenhæng imellem elementerne.

Konklusion og karakter
Ham: 3 ud af 6 stjerner
Hende: 3 ud af 6 stjerner
Restaurant Vandvid er en hyggelig oplevelse med dejlig service og glimrende mad, til en rimelig pris. Men det sidste touch mangler, både i smag og især i anretning. Og derfor føles det lidt som et sted drevet af en dygtig og ambitiøs amatør, men dog stadig en amatør der ikke helt forstår de små detaljer og spidsfindigheder, der gør noget til en gourmet oplevelse.
Med venlig hilsen Salli og Henrk
Følg Salli på Instagram
Følg Henrik på Instagram eller Twitter

6 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: