skønhedspodcast
Hende

Salli laver en ny skønhedspodcast

Nu kan jeg endelig præsentere mit nye længe ventede projekt, en skønhedspodcast med navnet I’m Salli – en podcast kun om skønhed. Det har taget lang tid at få den gjort klar, faktisk næsten et år fra jeg optog det første afsnit. Der har ganske enkelt manglet tid og mulighed.

Læs også om bryllupsinspiration

Din vært bliver mig, Salli Villefrance, men med forskellige gæsteværter og gæster fra skønhedsbranchen.

Jeg arbejder til dagligt som PR Manager hos Estee Lauder i Vallensbæk. Men jeg har også en lang og blandet karriere bag mig indenfor skønhedsbranchen, der bl.a. tæller model, makeup artist og bryn ekspert.

Der kommer forskellige formater løbende, efterhånden som jeg tester podcast mediet.

Læs også om restaurant anmeldelser

Planen er at Podcasten kommer hver 14. dag, således at der mindst en gang hver måned kommer et fuldlængde afsnit hvor jeg interviewer, eller snakker med, eksperter og influencere indenfor skønhed, hudpleje og make-up. Og en mini-episode med spørgsmål fra lytterne, anbefalinger og lidt hyggesnak.

Emnerne vil være indenfor skønhed, make-up, hudpleje, produkter, hår, og negle. Jeg vil også sideløbenende give lidt indblik i skønhedsbranchen og influencerbranchen og gøre dig klogere på hvordan hverdagen er her.

Når du læser det her er det første fire afsnit allerede klar til at blive lyttet til.
-Der er interview med Pauline Youngblood, ejeren af Youngblood Mineral Cosmetics.
-To afsnit med skønhedseksperter/influencere Lasse Brogaard og Emil Olsen. Et hvor vi taler om mænd og make-up, identitet, inklusion og fordomme. Og et andet hvor vi går all-in på at nørde make-up, skønhedsfavoritter, tips og tricks.
-Og et introafsnit, hvor jeg fortæller om mig selv og podcasten

Flere afsnit er allerede i støbeskeen og næste lander inden for 14 dage.

Du kan finde podcasten i itunes, Spotify og Deezer. Du kan også høre dem på imsalli.dk eller holde dig opdateret på imsalli Facebook siden.

Med venlig hilsen
Salli Villefrance – Følg mig på Instagram

skønhedspodcast

I’m Salli – en skønhedspodcast

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *