Save the date til vores bryllup - DIY
Bryllup,  Hende

Save the date kort til vores bryllup – DIY

Save the date kort til vores bryllup – sådan laver du dem selv

Datoen er sat, venue er booket, kjolen er fundet… Nu er shit dælme about to get real! Eftersom vi har sat datoen for brylluppet i uge 28, så tænkte jeg, at vi skulle sende nogle save the date kort ud til gæsterne, så vi ikke ville få for mange afbud, fordi folk var kommet til at booke en sommerferierejse i lige netop den uge.

Læs også: Bloggeri, det gode liv og bryllup

Jeg elsker at lave ting selv, om det er vores spisebord eller nytårspynt, så synes jeg det er sjovest at have et personligt touch på det, så derfor laver vi også save the dates, invitationer og alt andet decor til brylluppet selv.

Jeg kan ret gode lide hvordan kortene endte ud, og da vi først havde fundet rytmen var det ret hyggeligt at bruge et par aftener på at lave dem sammen. 

Læs også hvordan du laver en lækker Bruschetta bar til din fest

DIY save the date kort – sådan gjorde jeg:

– Selve kortet designede jeg i Canva, som blev printet på karton og skåret ud.
– Derefter foldede jeg et omslag af transparent papir og klippede det til. Jeg lagde kortet ind og klistrede det fast på bagsiden med dobbeltklæbende tape.
– Jeg bandt velourbånd om, og da vi afleverede nogle af kortene i juledagene, så havde jeg lagt et lille kvist gran ved. Resten af kortet som vi har sendt ud, har jeg brugt fjerene.
– Kortene blev lagt ind i de grå kuverter.
– Nu til den mest tricky del: at forsegle kuverten med voksseglet! Det er nemlig sværere end det ser ud til, og der skal bruges mere voks en man regner med. For mig var bedste måde er at holde sticken ind over et lys og lade den blive varmet godt op. Derefter fordele voksen ved at smøre det i en cirkel og trykke seglet ned i den varme voks og hold det der til det er kølet og stivnet. 

Kuverter og transparent papir købte jeg i Søstrene Grene og resten på eBay.

Materialer på eBay til save the date kort:

Vokssegl
Hvide voks sticks
Velourbånd
Fjer med guld

Med venlig hilsen Salli – Følg mig på Instagram

bryllup

Sådan laver du et flot serveringsbræt

Save the date kort til vores bryllup – DIY

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *