Ham

Serier til par – Streaming serier I kan se sammen

Serier til par – er det muligt?

Det er ikke altid nemt, at finde serier som man kan se sammen som par. Spændfeltet mellem Game of Thrones og Sex & the City er relativ bredt 🙂 Hos os er Salli er ikke den store fan af noget vold og jeg har ikke koncentrationsevne til handlinger, der ikke inkluderer en god halshugning hvert kvarter. Så det er kompromisets kunst at finde en serie der kan fange os begge.

Vi har her samlet syv serier til par, som vi har nydt sammen. Hvis du er kæmpe serienørd, vil der næppe være de helt store overraskelser, men vi har prøvet at fokusere på de mindst kendte fra seriearsenalet, da vi formoder at de fleste kender Suits, Modern Family osv. Vi prøver at holde indlægget opdateret med hvor de kan ses henne, men ellers kan du altid finde den aktuelle streamingtjeneste for en serie på PlayPilot.

Læs også om oversete serier på Netflix

Vi har også givet hver serie en rating fra en til seks stjerner. Listen er ikke i prioriteret rækkefølge, tværtimod vil vi løbende opdatere den, hvis vi kommer på nyt. Vi kan heller ikke altid love at serien er at finde på den streamingtjeneste der står i indlægget – de har det jo med at rykke rundt.

Der er desuden også lavet en efterfølger til den her artikel, med endnu flere serier til par.

Otte serier til par – i gang med listen

The Amercians

serier for par

I serien følger vi to russiske spioners liv i USA under den kolde krig. Her lever de forklædt som en helt almindelig amerikansk familie med deres to børn.

Ham: En af de bedste og mest oversete (ihvertfald herhjemme) serier overhovedet. The Americans foregår i 80erne og indfanger på helt fantastisk vis årtiets ånd, tid og udvikling.

Hende: Keri Russel gør det helt fantastisk som den viljestærke, sexede og en anelse kyniske russiske kvinde. Hun formår virkelig at få rystet sin Felicity-fortid af sig!

Serien kører lige nu på sjette og sidste sæson, hvor historien skal afsluttes.

Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner
The Americans kan ses på Viaply, Amazon Prime og Disney+
Find den på IMDB her

Tyrant

serier på netflix

I Tyrant må sønnen af en mellemøstlig diktator efter mange års liv i USA, vende modvilligt hjem sammen med hans kone og to børn til et bryllup. Og så tager tingene ellers fart, således at den vestlige familie fanges i en verden de ikke forstår.

Ham: Serien er velspillet, flot produceret og med til tider fantastisk æstetik.

Hende: Desværre er serien blevet stoppet efter sæson 3, som også var en væsentligt dårligere sæson end de to første. Faktisk kan man gøre sig selv en tjeneste og bare se de første to sæsoner, men som til gengæld er det værd!

Ham: 3 ud af 6 stjerner
Hende: 4 ud af 6 stjerner
Tyrant kan ses på Disney+ og HBO
Find den på IMDB her

Læs også artiklen, der samler alle lister med film og serier – den store guide til streaming

The Good Wife

serier til par

I efterdønningerne af en sexskandale, må politikerkonen genoptage sin karriere som advokat og genopfinde sit liv. The Good Wife er en meget klassisk kombination af retsals- og familiedrama. Seriens eneste problem er det allersidste afsnit, der desværre går over i historien som en af de svageste slutninger nogensinde.

Ham: Er man til serier som Suits og Boston Legal, så vil man nok også kunne lide den her.

Hende: The Good Wife er god til at sparke lidt til ens indre Ms. Independent.

Bonus: for pigerne er The Good Wife også et gensyn med Chris Noth som jo spiller Mr. Big i Sex and the City.

Bonus: Serien har fået en spin-off, The Good Fight, som er virkelig god. Måske endda bedre end “originalen”?

Ham: 4 ud af 6 stjerner
Hende: 4 ud af 6 stjerner
The Good Wife kan ses på Yousee
Find den på IMDB her

Greenleaf

serier for par

Greenleaf følger den yderst rige familie med titelnavnet, der driver en megakirke i det sydlige USA, og den fremmedgjorte datter, der vender hjem for at konfrontere fortidens spøgelser.

Hende: serien er et solidt spillet drama, der omhandler grådighed, religion og undertrykte tabuer. Den er yderst spændende, relevant og giver et godt indblik i en verden, der nok er meget fremmed for de fleste herhjemme. Den er total addictive!

Ham: Jeg stod dog af i sæson to, hvor der gik alt for meget køkkenvask i den. Sæson tre løftede sig dog og jeg kom tilbage på vognen.

Ham: 3 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner
Greenleaf kan se på netflix
Find den på IMDB her

Lie to Me

serier

Dramaserie om den lettere alternative Professor Hal Lightman og hans team af eksperter, der afslører løgne indenfor alt fra terrorforskning til forsikringssager.

Hende: En af verdens bedste serier, fantastisk blanding af psykologi, komedie og drama! Jeg er kæmpe fan af Tim Roth der giver den max gas.

Ham: Af uransagelige og komplet uforståelige årsager fik serien kun tre sæsoner. Men den er absolut seværdig, selvom den ikke rigtig afrundes.

Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ½ ud af 6 stjerner (absolutte yndlingsserie efter Sex & the City)
Lie to me kan ses på Disney+
Find den på IMDB her

White Collar

serier til par

Den charmerende storsvindler, Neil Caffrey, sættes som en del af hans fængselsstraf til at hjælpe FBI med at fange andre svindlere. Men hele tiden har han også sin egen agenda, der involverer en forsvunden ekskæreste og jagten på en gemt skat.

Ham: White Collar er en sjov, charmerende og et spændende mix af buddy comedy og heist genrene. Meget løst baseret på samme virkelige historie som filmen “Catch me if you can”.

Ham: som bonusinfo kan jeg berolige mændende derude med at Matt Bomer (ham fra Magic Mike), heldigvis er en lykkelig gift med en anden mand. Det kan du lige snige ind, når kæresten bliver lidt for lang i blikket efter ham. Og det bliver hun, for han er fandme en pæn mand!

Hende: Øh, undskyld, hvad? Sagde du noget vigtigt, jeg blev lige lige distraheret et øjeblik… 

Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner
White Collar kan ses Disney+
Find den på IMDB her

Revenge

Revenge Poster

En ung kvinde vender tilbage til The Hamptons, hvor de superige familier boltrer sig. Men hun er ikke kommet for at være en del af den sociale elite, men for at hævne en gammel urret.

Ham: Det er en moderne “Dollars” med et skvæt af “Game of thrones”. Og giver man lige serien et par afsnit, så er den både underholdende og medrivende.

Hende: Det var Henrik der foreslog den og jeg var lidt skeptisk først. Men den fangede mig fuldstændigt!

Ham: 4 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner
Revenge kan ses på Viaplay og Disney+
Find den på IMDB her

The Morning Show

Eminent serie om intriger, metoo og skrøbelige egoer på en TV station, med Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i deres måske bedste roller nogensinde.

Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner
Find den på IMDB her

House of Lies

serier-til-par

I House of Lies følger vi et kynisk konsulentfirma, deres intriger og jagt på penge og magt.

Ham: Jeg har mødt forbløffende få der kender serien, hvilket ingen mening giver – den er absolut værd at bruge tid på.

Hende: Dawn Olivieri gør det helt fantastisk som den nogete uligevægtige, men sexede, intelligente og ambitiøse ekskone som har sin eksmand i sin hule hånd når hun virkelig vil – en sand ekskone fra helvede, som tegner det klare billede af, hvordan mænd kun kan tænke med et hoved af gangen…

Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner
House of lies kan ses på HBO Nordic
Find den på IMDB her

Har du også gode forslag vedrørende serier til par, så er du altid velkommen til at skriv til Ham på twitter: @henrikgqvottrup eller til Hende på Instagram

Serier til par

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *