Ham

Smarthome julegaver til manden der har alt (tror han da…)

Smarthome julegaver, hvad er nu det for noget? Jeg er desværre nok, som mænd er flest, når det kommer til julegave ønskerne. Jeg køber det jeg mangler og de ting jeg ikke selv køber, som jeg ønsker mig, er enten enormt dyre eller svære at få fat få. Så hurtigt bliver ønskesedlen en røvkedelig dødssejler med vin, sokker, en god bog og zzzz….

Smarthome julegaver

Men der er enormt mange gadgets og elektroniske dimser, som mange stadig ikke kender. Og smarthome julegaver hitter næste altid!

Så kære kvinde, du får hermed lidt inspiration til at tage røven på din mand og give ham noget, han ikke vidste at han havde brug for.

Listen er lavet uden sponsorer eller indtægt af nogen art, links er udelukkende for inspiration og jeg får ikke noget, hvis du køber der! De fleste af produkterne har jeg selv prøvet, eller i det mindste haft i hænderne, men den her liste er mere inspiration end det er decideret anbefaling af produkterne.  

Prislejet er fra ca. 200 kr. og helt op til ca. 20.000 kr.

Til alle – Anyware smart adaptor

smarthome julegaver

Okay, jeg kunne ikke finde på en smart titel her, men det er også ligegyldigt, for det her produkt er en superfed gave til alle mænd. Kombinationen af cool gadget og praktisk formål er lige i øjet.

Anyware adaptoren kan styre dit lys, måle dit indeklima, være indbrudsalarm, babyalarm, hjælpe med at spare på varmen og… og… og… Den her opfindelse er ikke alene dansk, den er virkelig genial. Den kan enormt mange ting, den er ret nem at sætte op og koster sølle 600 kr. Pr. stk.

Læs hele anmeldelsen af Anyware Smart Adaptor her

Til den nybagte far – iBaby

Ibaby Monitorius M6, Baltas

iBaby er en Babyalarm med indbygget kamera og sensorer der måler indeklimaet i babyværelset. Need I say more?

Den er i den dyre ende, til 1100 kr. for den billigste version. Men mon ikke den nybagte farmand vil elske kombinationen af gagdetnørderi og babybeskyttelse?

Til kokken – Click & Grow

click-and-grow

Friske krydderurter hele året rundt, eller måske jordbær om vinteren? Personligt elsker jeg at have frisk basilikum eller koriander ved hånden i køkkenet. Click & Grow er en lille indendørs køkkenhave der passer sig selv. Du skal bare fylde lidt vand på en gang imellem, så er det ellers bare om at nyde friskheden. Og så ser den ret cool ud.

Læs hele anmeldelsen af Click & Grow her

Til den miljøbevidste – Smarte termostater

smarthome julegave

Hvem vil ikke gerne spare på varmen og skåne både pengpung og miljø? Og så er der 100% blærerøvsfaktor i at fortælle gæsterne om hvordan de med geofencing automatisk skruer på varmen, baseret på jeres telefoners placering.

Smarte termostater kan fås fra Netatmo, Tado og Danfoss. Jeg skal dog ikke gøre mig klog på hvilken der er bedst.

Til den travle kaffeelsker – Smarter Coffee

Smarter Coffee julegave

Smarter coffee er en kaffemaskine med egen kværn, som kan styres fra din telefon. Behøver jeg virkeligt at sige mere? Okay så maler jeg lige et billede her. Ingen af jer har forladt sengen, men duften af friskværnet og friskbrygget kaffe breder sig i hjemmet…

Smarter Coffee koster cirka 2000,- og det er vigtigt at man køber den nyeste version, da den første havde nogen fejl.

Til ham der gerne vil passe på familien – Google Nest Cam

julegave

Google har købt Nest, der i forvejen lavede nogen ret gode produkter. Og de er ikke blevet dårligere at blive integreret med Google.

Google Nest Cam kan fåes både til inden- og udendørs brug. Med genkendelsesfunktioner, en masse muligheder og nem opsætning er det en god måde at få lidt ekstra tryghed på.

Indedørs kameraet koster cirka 1499,- og udendørs versionen cirka 2999,- De kan købes i de fleste større elbutikker.

Til den distræte – Orbit Key Finder

smarthome julegaver

Hvis din mand er ligesom mig (hvilket jeg ved gud ikke håber), så bruger han cirka halvdelen af de vågne timer på at lede efter pung og nøgler. Med Orbit er det så slut, altså medmindre han er i stand til konstant at smide både telefon og nøgler væk derhjemme…

Orbit har også findere til briller og andre ting. 

Læs hele anmeldelsen af Orbit Key Finder her

Til haveejeren – Gardena Smart system

Den her en større udskrivning og nok for de få forundt. Men til manden der elsker sin have og elsker elektronik, men ikke er en fan af kedelig praktisk arbejde, er det altså den perfekte gave!

Gardena Smart System passer din have, uden at du skal røre en finger. Græsset bliver slået, planterne vandet efter deres tilstand (så ingen vandspild eller overvanding). Og der måles og analyseres på alt fra luftens fugtighed til jordens tilstand.

Der går nok lidt endnu inden at den også kan klippe din hæk – men hey, så har vi mænd da lidt tid endnu før, vi officielt er 100% undværlige 😀

Det var det. Syv stk. smarthome julegaver, så er det bare om at komme i gang 🙂

indeklima

Smarthome julegaver til manden der har alt

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *