Ham

Test og anmeldelse: Anyware Smart Adaptor

Anyware Smart Adaptor – Smarthome produkt test og anmeldelse

Læs også: Smarthome julegaver til manden har alt

En af de største udfordringer med Anyware Smart Adaptor, er faktisk kort at forklare hvad den kan- for den kan fandme meget!

Anyware Smart Adaptor er en dansk opfindelse og jeg har selv mødt de to folk bag den. Igen, jeg er derfor nok næppe den mest objektive anmelder, da jeg direkte fra producenterne har fået forklare produktet. Og fordi at jeg virkeligt syntes at Morten og Jan er nogen både innovative og yderst flinke gutter.

Anyware Smart Adaptor kan sættes i enhver stor fatning, hvorefter du kan sætte en pære i den, med lille fatning. Adaptoren er udstyret med en hel række små censorer, der kan måle bl.a. lyd, temperatur og fugt.

Det hele kan styres fra den tilhørende app, eller sættes til at køre automatisk. Den kan være lidt svær at sætte op for nogen, da den skal køre på et specifik wi-fi signal. Er man bare lidt teknisk ferm eller kender sit google-fu er det dog nemt at ordne.

anyware smart adaptor
Et lille lækkert produkt i en fin indpakning

Så hvad kan Anyware Smart Adaptor

Den lille dippedut er udstyret med en række censorer. De opdager både ændringer i lyd og temperatur så Anyware Smart Adaptor kan give besked hvis nogen kommer ind i dit hjem, når du ikke er hjemme. Men den kan også simulere at du er hjemme, ved at styre lyset med tilfældige mønstre. Og så kan du selvfølgelig også slukke for lyset med din telefon. Eller indstille det til at slukke automatisk, når ingen er hjemme eller i rummet.

Censorerne måler temperatur og luftfugtighed. Så den kan advare både i tilfælde af brand eller vandskade. Husk at den ikke er en røgalarm, men i stedet opdager ilden ved at temperaturen ændrer sig.

Det er ikke sundt at have en for høj eller lav luftfugtighed i dit hjem. Jeg brugte til at opdage en meget lav luftfugtighed i vores lejlighed. Så mere udluftning kunne relativt enkelt klare opgaven, men vi var ganske enkelt ikke opmærksom på at det kunne være et problem.

Og hvad kan den ellers?

Sætter du en Anyware Smart Adaptor op i børneværelset så fortæller den dig når lydniveauet ændrer sig. Så du slipper for at slæbe rundt på den klassiske babyalarm og får i stedet besked på din telefon, når den lille vågner.

Censorerne kan måle om du bruger for meget varme eller strøm. Du kan selv indstille hvornår den skal give besked.

Adaptoren kan placeres hvor som helst i et rum, men du får mest ud af at den placeres centralt.

Læs også anmeldelsen af Orbit Key Finder

Hvad med det negative?

Der er ikke rigtigt noget negativt at sige, udover at navnet er meget langt 🙂 Jo, prisen er lidt høj hvis man gerne vil have hele hjemmet dækket. Til gengæld skulle den så kunne tjene sig selv ind på varme- og strømregningen.

Anyware virker naturligvis allerbedst, hvis den er sat op i så mange rum som muligt, men du kan sagtens starte med ét rum og udvide løbende. Anyware Smart Adaptor koster 599,- pr. Stk. og kan købes her 

5 ud af 6 stjerner

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

Her kan du i øvrigt se en unboxing video, som jeg har været med til at producere for min arbejdsplads idenyt og Anyware gutterne
https://www.youtube.com/watch?v=pVWqlh22Log

Anyware Smart Adaptor

Læs også anmeldelsen af Click & Grow

Test og anmeldelse: Anyware Smart Adaptor

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *