Hende

The High Note anmeldelse

The High Note anmeldelse

Sangeren Grace Davis er i sin karrieres efterår, mens hendes unge assistent drømmer om at lave musik. Men kan de overkomme stjernenykker, generationskløfter og en grådig musikbranche?


Ham: Plottet er mildest talt lidt rodet. Det føles som to film, der er mast sammen. A Star is Born møder The Intern. Det hele bliver forsøgt bragt sammen til sidst, men resultatet er at filmens tempo bliver noget skizofrent og ultimativt føles den for lang, uden at man rigtigt kommer i dybden med noget som helst. Især de lange scener med sang og musikproduktion er kedelige og trækker tempoet ud af filmen.

Hende: Jeg var nu fint underholdt hele vejen igennem, for mig var tempoet ganske udmærket.

Ham: Jeg syntes at den her film endegyldigt slår fast, at Dakota Johnson ikke hører til i store film. Hun er en fattigmandsudgave af Anne Hathaway, bare uden skyggen af charme. Hver gang hun kommer på skærmen, suger hun livet ud af filmet. En papfigur havde bragt det samme til filmen.

Hende: Jeg kan nu godt lide hende i den her, især hendes samspil med Tracee Ellis Ross fungerer godt.

Ham: Tracee Ellis Ross er filmens helt store styrke, hun er intet mindre end fantastisk i rollen. Ice Cube fungerer også rigtig fint og Bill Pullman er overraskende god. Faktisk fungerer hele castet skide godt, bare ikke hovedpersonen.

Karakter og afslutning – The High Note

Ham: 2,5 ud af 6 stjerner
Hende: 3,5 ud af 6 stjerner

Er man til romantiske film, vil den her nok ramme et tørt punkt. Den er sjov, sød og for det meste velspillet. Men for filmnørder vil vil den nok falde fra hinanden undervejs. Et par rigtig gode skuespilspræstationer hiver den i land, En middelmådig romantisk komedie, der ikke vil gå over i historien, men som dog stadig er værd at tage en tur i biffen for.

Følg mig på Instagram
Følg Salli på Instagram

Ønsker du at tilføje mig til os anmelderliste, har du noget vi skal anmelde eller har du forslag til bloggen så kan vi også kontaktes på henrikqvottrup@hotmail.com

Læs også anmeldelse af Little Fires Everywhere

The High Note anmeldelse

The High Note anmeldelse

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *