Bryllup

Vores store dag i billeder – idyllisk havebryllup i Bernstorff slotspark

bryllup

Den 13. juli 2019 var det vores tur, til at blive forenet som kone og mand. Vi havde valgt at holde det som et uformelt, men idyllisk og hyggeligt havebryllup.

Alle billeder er taget af bryllupsfotograf Gea Dancu, som var en kæmpe hjælpe både under og op til den store dag. Geas evne til at fange følelser og stemninger i billeder er lige præcis det man ønsker på sådan en dag, og vi er så taknemmelige for de billeder hun har fanget.

Vielsesceremonien

Vi havde en dejlig uformel (og uofficiel) ceremoni. Læs here mere om hvad vi gjorde for at få den rigtige ceremoni, nu det skulle være udenfor folkekirken.

havebryllup
havebryllup
havebryllup
havebryllup
have-bryllup
havebryllup
havebryllup
havebryllup
havebryllup

Kageskæring og havebryllup

Vores bryllup skulle være en ægte havefest 2.0 – afslappet og hyggelig! Vi havde sørget for picnictæpper, bruschetta bar, bobler og masser af kølige cocktails! Vi spillede kongespil og kæmpemikado og slængede os på græsset.

havebryllup
En brudgom inspicerer bordet, hvor der skal serveres drinks, snacks og bruchetta bar.
bryllup
Bruschettabaren er åben! Gæsterne tog for sig af bruschettabaren, og spiste lystigt bruschetta med forskellige toppings.

Bryllupsportrætter i Bernstorf park

Mens gæsterne hyggede, brugte vi en time i parken til nogen smukke billeder, kun med os. Læs også om vores parfotoshoot i Botanisk Have inden brylluppet, det var også med vores bryllupsfotograf Gea Dancu. Vi kan varmt anbefale at man tager et testshoot inden brylluppet, så man sikrer at fotografen er den rigtige.

havebryllup

Opdækning til bryllupsmiddag i Paradehuset

Paradehuset var et helt fantastisk setting for middagen, der afrundede vores havebryllup med en lækker kombination af uformel stemning og god stil.

Salli kunne ikke finde stofservietter, som var i det helt rigtige materiale den rigtige farve, så dem syede hun selv af greige (grå-beige) hør. Bordkort blev leveret af Creative Wood. De var laserskåret i genbrugstræ og gav en seriøs wow-factor og mange kommentarer fra gæsterne, som tog dem med hjem som et hyggeligt minde fra dagen. Lysestager og krystalskåle var fundet på diverse loppemarkeder. Glas, service og stole var lejet hos Fyens Service Udlejning. Blomster og blomsterdekorationer leveret af Aeipathy Studio.

havebryllup

Bryllupsmiddag

Forret og dessert blev portionsanrettet og serveret ved bordet. Hovedretten blev serveret family style – og nej, det er ikke et københavnsk ord for buffet 😉 Det blev derfor serveret på fade, og folk kunne derved selv række til ved bordet. Det passede helt perfekt til stemningen og menuen.

Forretten blev anrettet på et hjemmelavet serveringsbræt i træ.
Læs her hvordan du selv laver dem.

Tusinde tak til alle vores dejlige gæster, for en fantastisk dag. Vi glemmer den aldrig!

Kærlige hilsner fra Salli og Henrik

Følg Salli på Instagram
Følg Henrik på Instagram eller Twitter

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *