Hjemmelavet “Homestyle Bearnaise” burger
McDonalds har lige nu stor succes med deres Homestyle Bearnaise burger, lavet af Paul Cunningham. Den er klart noget af det bedste de har serveret på den kære familierestaurant.
Men det er helt oplagt at kigge på, hvordan man selv kan lave sin egen hjemmelavede version. Vi har smagt på den oprindelige og lavet vores egen version, med hjemmelavede ingredienser (dog ikke hjemmebagt bolle). Den store forskel er nok at vi har valgt at bruge en bearnaise mayo, fremfor bearnaise sauce. Ganske enkelt fordi det er væsentlig nemmere at stå med.
Det skal du bruge
Til to burgere (to personer eller en meget sulten person)
Burgeren
2 Brioche burger boller
1 Løg
1 bagekartoffel
1 hjertesalat
200 gram oksekød
4 skiver cheddar
Bearnaise mayo
Helmans mayo
Bearnaise essenens
Citronsaft
Frisk eller tørret estragon (finthakket)
Sådan laver du hjemmelavet “Homestyle Bearnaise” burger
Bland alle ingredienserne til bearnaise mayoen sammen og smag til med citron og essens.
Skær bagekartoflen i fine strimler og steg dem i olie eller friture. Steg bøfferne på pande eller grill – læg osten på det sidste minut.
Husk at give bollen en tur på panden også, helst i masser af smør.
Anret burgeren som på billedet, eller hvordan du selv foretrækker det.
Med venlig hilsen Henrik og Salli
–Følg Salli på Instagram
–Følg Henrik på Instagram
Læs også om Henriks nye Krimi podcast
2 kommentarer
Pingback:
Pingback: