sanchez cantina
Mad

Anmeldelse af Restaurant Sanchez Cantina

Restaurant Sanchez, også kaldet Sanchez Cantina, er i skrivende stund et forholdsvis nyt indslag i København. Der har været god hype omkring restauranten og det kan være ret svært at få bord på gode tidspunkter. Så forventningerne var skruet op inden besøget.

Læs vores anmeldelse af Restaurant IBU

Vi elsker begge mexicansk mad og det en favorit når der skal bestilles take-away (hvilket sker oftere end vi vil erkende). Men det er ikke et væld af gode restauranter man finder i København, hvis man gerne vil spise ikke-fastfood mexicansk. Så vi så meget frem til at teste Sanchez Cantina….

Sanchez cantina
Ceviche og empanadas til forret
sanchez cantina
Taccos til hovedret

Det spiste vi på Sanchez

Hende: Et dejligt enkelt over og overskuelig menukort. Selv ikke-kyndige i mexicansk mad ville nok kunne finde rundt på det.

Foretterne var Ceviche, blæksprutte tostada og en torske empanada.

Hovedretten var to slags tacos, en med butternut squash og grillet grøntkål og en med gris og varme krydderier.

Henrik fik en Churro Sandwhich med Is og flødskum med Mezcal, som dessert.

mexicansk mad


Ham: Jeg var ikke nogen stor fan at vinkortet, så jeg hoppede på en mexicansk øl, mens Salli vovede pelsen og bestilte et glas pinot noir.

Hende: Forretter og tacos var rigtig lækre. Især blæksprutte og ceviche var helt i særklasse.

Ham: Farverne og det visuelle indtryk var i orden. Masser af smagsnuancer.

Hende: Så absolut en rigtig god start. Hovedretten kom dog noget hurtigt efter. Og tacoen med butternutsquash var lækker og anderledes.

Ham: Tacoen med gris var ikke lige for mig, de varme krydderier gav for meget en fornemmelse af julemedisterpølse. Desserten var heller ikke i min smag, den overdøvende smag af mezcal passede slet ikke sammen med de søde elementer.

Hende: Jeg var til gengæld begejstret for Tacoen med gris, den smagte af jul og hygge kombineret med Mexico. Tjenerne var søde nok, men ikke specielt meddelsomme om hvad de serverede. De virkede heller ikke super godt inde i tingene.

Ham: Værst af alt, så blev det hele så hektisk og hurtigt eksekveret. Vi var ude igen efter kun halvanden time. Til en en samlet pris på over 1.200,- forventer jeg, uanset om det kaldes en Cantina, ikke at blive hastet ud ad døren efter så kort tid.

Hende: Måske vi bare er for gamle og/eller magelige til at forstå det her koncept. Men det trækker gevaldigt ned.

Restaurant Sanchez
Desserten med Mezcal var enormt flot men smagte os ikke desværre

Karakter og afslutning

Hende: Tre stjerner ud af seks mulige
Ham: Tre stjerner ud af seks mulige

Restaurant Sanchez byder på lækker mexicansk mad, med et moderne twist. Men Sanchez er restaurant priser i en kantine. Og der er hverken plads eller tid til den hygge, som burde følge med prisen.

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

P.S. Hvis du er vild med mad, så tjek vores nye blog på mamavillefrance.dk, hvor vi sammen med svigermor deler opskrifter og anmeldelser.

Flotte var retterne, med masser af farver og pynt

Anmeldelse Restaurant Sanchez cantina

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *