Hende,  Mad

Anmeldelse: Witt Juicer

Vi elsker juice og smoothies, men at finde den rigtige juicer, uden at skulle smide en formue har været en udfordring, Før i tiden havde vi en Termomixer, der er noget af det mest effektive der findes – men da den gik i stykker, syntes vi ikke at vi ville investere i en ny, det er trods alt en stor investering.

Så vi købte en juicer fra Witt, for at se om den kunne gøre det. Forventninger var ikke høje, da vi havde prøvet flere andre inden, der enten ikke blendede godt nok, eller ikke holdt ret længe.

Læs også: sådan laver du lækker iskaffe uden mælk og sukker

Vores nyindkøbte juicer er blevet testet på lidt af hvert. Der har ikke været noget, den ikke kunne klare. Og det går hurtigt, med et relativ lavt lydniveau.

På den mindre gode side, så bliver grønsagerne ikke pureret. Er man vant til en juicer der fulstændigt smadrer det hele, så bliver man skuffet.

Karakter
Ham: 4 ud af 6 stjerner
Hende: 4 ud af 6 stjerner

Witt har lavet en solid og effektiv juicer til få penge. Den kan ikke purere alting og har sine begrænsinger. Men til almindeligt behov, så er det her en fin investering.

Læs også om bedre indeklima med smarthome produkter

Bonus – et par opskrifter til din juicer

1 Banan
1/2 æble
4 cm bladselleri
4 isterninger
1 DL havremælk

Blend det hele sammen i cirka 30 sekunder. Server i glas med sugerør og et par ekstra isterninger.

Med venlig hilsen Salli og Henrik
Følg Salli på Instagram
Følg Henrik på Twitter eller Instagram

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *