Bedste tøsefilm på Netflix
Hende

Bedste tøsefilm på Netflix

En liste over de bedste tøsefilm på Netflix

Findes der noget bedre end en god tøseaften med film, hygge og vin.
Listen er ikke i prioriteret rækkefølge og den opdateres løbende.

Og nej, for de fleste titler er der ikke tale om stor filmkunst. For det er det sjældent på Netflix. Og en god tøsefilm er da også en der kan tales henover, right? 🙂 Skal der også lidt indenbords, så kan jeg varmt anbefale en French 75 cocktail, der er både feminin og sparker som en hest.

Mariage Story

Listen tåreperser og absolut den mest alvorlige af filmene – men også listen absolut bedste film. Mariage Story er sjov, rørende og helt igennem vidunderlig. Scarlett Johansson og Adam Driver er begge fantastiske. Dog også den enste på listen der kræver fuld koncentration – den er ikke egnet til smalltalk eller second-screening.

Læs også om serier for par på Netflix

Desperados

En ung kvinde skal skynde sig til Mexico, for at slette en email hun har sendt til hendes kæreste. Og hendes veninder kommer naturligvis med på slæb. Desperados er hurtigt glemt igen, men den er perfekt til at snakke henover. Nasim Pedrad (fra New Girl) er dog altid charmerende.

desperados

Wine Country

Wine Country er super hyggelig, letfordøjelig og morsom. Og det er dejligt at se Tina Fey og Amy Pohler i samme film.

tøsefilm på Netflix

Læs også om de mest oversete på Netflix

Love Wedding Repeat

Love Wedding Repeat er ret overset film, men den er faktisk overraskende god. Plottet er bedre hvis i bare oplever det, uden at få noget spoilet. Igen nok ikke en film der duer, hvis man ikke følger med – men hey det går nok 🙂

bedste tøsefilm på Netflix

The Wrong Missy

The Wrong Missy er nok listens mindst gode film, men den er ret underholdende og er fantastik til de mere våde tøseaftener. David Spade er en man enten elsker eller hader (for de fleste nok det sidste), men for en gang skyld er han faktisk okay.

Filmen er rowdy, småtosset og til tider virkelig morsom.

Sig endelig til hvis du har film, du gerne så på listen.

MVH Salli – Følg mig på Instagram

Læs også om cocktail med hyldeblomst og appelsin

Bedste tøsefilm på Netflix

De bedste tøsefilm på Netflix

Den kvindelige halvdel i Ham & Hende. Til dagligt skandinavisk PR manager i L'oréal med ansvar på Urban Decay og Kiehl's. Elsker at spise, rejse og tage lange bade. Er eBay-afhængig og notorisk tidsoptimist. Find mig på instagram: @im_salli

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *