wandvision_anmeldelse
Ham

De bedste serier på Disney+

De bedste serier på Disney+

Denne liste indeholder både originale serier (altså lavet til Star/Disney+) og serier som er købt ind. Normalt tager jeg ikker serier med, som ikke er originale, men da Disney ejer dem er der næppe nogen sandsynlighed for at de forsvinder og ender på en anden tjeneste. Desuden er mængde af originale serier stadig lidt begrænset, hvis man ikke kun vil snakke om Marvel.

Castle

Let og sjov krimiserie med den charmerende Nathan Fillion i storform, som en forfatter der hyres af konsulent for politiet. Castle er en serie som alle bør se.

Boston Legal

Desværre er kun sæson 3-5 tilgængelig, men du bør ikke snyde dig for James Spader og William Shatner i absolut topform. Boston Legal er grov, morsom, godt skrevet og fænomenal. Er man meget politisk korrekt, vil jeg nok ikke anbefale serien, en hel del af dens jokes vil nok ikke falde i god jord så.

WandaVision

Den første serie fra Marvels MCU og mig bekendt første originale serie på Disney+. En virkelig anderledes og meget fornøjelig serie, som absolut er et syn værd. Men giv den lige tre afsnit, før du beslutter dig.

Læs hele anmeldelsen af WandaVision her

The Mandalorian

Det bedste Star Wars siden de originale film. Og en sci-fi serie som alle kan se, også selvom man ikke kender eller holder af universet.

Falcon & the Winter Soldier

Der er fuld smæk på i den anden serie fra Marvel. Den er noget mere lettilgængelig end Loki og WandaVision, med masser af humor og dybde.

Solar Oposites

Skæv tegneserie om rumvæsener der lever i eksil på jorden.

Det er tydeligt at mærke at det er folkene bag Rick & Morty. Men Solar Opposites er sin helt egen og på nogen måder faktisk bedre end Rick & Morty.


Af andre som du sikkert kender, men bør se hvis du ikke gør:
Modern Family
New Girl
White Collar

Er der serier jeg har glemt eller overset, som absolut skal med på listen? Så smid endelig en kommentar.

Med venlig hilsen Henrik – Følg mig på Instagram

Læs også om de bedste serier på Amazon Prime

De bedste serier på Disney+

De bedste serier på Disney+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *