Mad

Le Sommelier Kastrup Lufthavn – anmeldelse

Vores nytårsmiddag 2019 foregik på Le Sommelier Kastrup Lufthavn. Det skal dog siges at middagen blev lidt kort, da vi cirka et kvarter inden i hovedretten opdagede at boarding var frem rykket frem.

Hende: Men lidt travlhed til trods, så skal det ikke stoppe os fra at anmelde Le Sommerlier og vores lettere spontane og interimistiske nytårsmiddag.

Ham: Le Sommelier Bar & Bistro er klassisk bistro, uden dikkedarer. Fransk, dansk og moderne blanding. Og selvom Kastrup Lufthavn er blevet meget bedre på madfronten de senere år, så er vores tiltro til det gastronomiske niveau nok ikke helt på niveau med det, som man gerne vil brande udadtil.

Hende: Jeg vil mene at vi, og i særdeleshed jeg selv, kan kalde os for eksperter i Kastrup Lufthavn. Tilsammen havde vi mindst 30 afgange fra Kastrup i 18 og 19.

Læs også vores anmeldelse af Sanchez Cantina

Det spiste vi på Le sommelier

Ham: Forretten var østers og laks. Til hovedretten fik Salli steak, mens jeg fik Kylling

Hende: Østeren manglede lidt marinade, men var ellers lækker og gode råvarer.

Ham: Laksen var super lækker, brødet var ok og hjemmebagt, uden at være eminent. Min kylling til hovedret var dejlig mør, kartoflerne var perfekte. Saucen var rimelig, uden at være fantastisk. Men små ting er absolut tilgivelige, den gode smilende og varme service vi fik, var helt fantasttisk.

Læs om Kalveculotte sous vide – opskrift og inspiration

Hende: Personalet var en udsøgt fornøjelse, med højt humor og service niveau. Man kunne slet ikke mærke at de her mennesker brugte deres nytårsaften i lufthavnen, tværtimod.

Karakter og afslutning

Ham: 4 ud af 6 stjerner
Hende: 4 ud af 6 stjerner

Le Sommelier i Kastrup Lufthavn er en dejlig oplevelse og et dejligt afbræk fra den typiske lufthavnsmad. Service er i top og personalet er smilende, varme og imødekommende. Men drop nu burgeren og prøv noget af alt det andet lækre fra menukortet.

Læs også vores anmeldelse af Restaurant Vandvid

Le Sommelier Kastrup Lufthavn – anmeldelse

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *