Paprikagryde – opskrift og inspiration
Kært barn har mange navne. Mørbradgryde, vikingegryde, jægergryde og paprikagryde. Den eneste umiddelbare forskel er hvilket kød der smides i. Vores version er med nakkefillet/nakkekotteletter.
Læs også vores anmeldelse af Bdr. Price Herning
Det skal du bruge til din paprikagryde
Opskrift her er til seks personer eller fire meget sultne. Uanset hvad så er den her nem at fryse ned, henkoge eller bare putte i køleskabet et par dage.
3 stk. nakkekoteletter (cirka 550 gram)
1/2 chorizo pølse
75 gram røget bacon
1 Peberfrugt
2 løg
1/2 Liter fløde
2 Dåser hakket tomat
Salt og peber til at smage til med
Opskrift – fremgangsmåde
1. Hak grøntsagerne
2.Svits løgene
3. Tilsæt Chorizo og bacon
4. Til sæt kødet og brun det af
5. Put peberfrugt i
6. Tilsæt fløde og hakket tomat, lad det koge roligt i mindst 15 minutter
Læs også om de bedste serier på Netflix
Tilbehør til paprikagryde
Den klassiske er selvfølgelig ris, men der findes altså mange gode alternativer, som især er nyttige man er til LCHF eller lowcarb.
Blomkålsris
Blomkålsris er et lækkert lowcarb alternativ til ris, hvor man stadig får fornemmelsen af ris.
1. Køb dem færdige i poser på frost
2. Køb frosne blomkålsbuketter og put dem i blenderen
3. Riv frisk blomkål på et rivejern
Put dem i vand og lad det koge i cirka to minutter.
Vil du se mere til lignende opskrifter, så prøv eventuelt Madbandittens Jægergryde eller den her fra Valdemarsro.
Læs også vores anmeldelse af Bdr. Price i Herning
Kom endelig med dine egne tips, opskrifter og smagsvarianter i kommentarerne.
Med venlig hilsen
Henrik
Følg mig på Instagram eller Twitter
Læs også vores anmeldelse af Les Trois Aarhus
En kommentar
Pingback: