Restaurant Sletten anmeldelse
Restaurant Sletten anmeldelse
Vi har faktisk længe gerne ville have taget turen til Humlebæk, for at prøve kræfter med Restaurant Sletten. Så da muligheden bød sig, sprang vi straks på.
Læs også vores anmeldelse af The Fat Pike
Restaurant Sletten – Anmeldelse
Efter et besøg på Louisiana i Humlebæk, var det oplagt at tage aftensmaden på den nærliggende restaurant Sletten.
Restaurant Sletten er en del af Formel B familien, der også inkluderer Uformel og Palægade. Og det sætter unægtelig en høj barre. Det franske køkken er i højsæde og kombineres med danske råvarer og lidt moderne strøj.
Ham: Formel B er stadig min første Michelin oplevelse nogensinde og vil altid stå som noget helt særligt. Det var der jeg endelig lagde bonderøven bag mig og blev en rigtig “foodie”
Hende: Det der med at lægge bonderøven bag dig, skal vi nok lige have en snak om en dag…
Læs også vores anmeldelse af L’Alba Trattoria
Det spiste vi på Restaurant Sletten
Det var en tre retters menu, valgt fra ala carte kortet.
Hende: Servicen var som man kan forvente af den her kaliber, skarp, venlig og præcis – men med glimt i øjet. Jeg manglede måske en lille smule af den storytelling, man bliver vant til på det her niveau.
Ham: intet at udsætte på maden, den var lige som det skal være. Skarp smag, lækre kontraster og god tekstur. Måske jeg manglede den store overraskelse der slog benene væk under mig.
Læs også vores anmeldelse af Restaurant Vandvid
Karakter og afslutning
Ham: 5 ud af 6 stjerner
Hende: 5 ud af 6 stjerner
Restaurant Sletten er en yderst solid oplevelse og absolut et besøg værd. Stærkt mix mellem fransk og nordisk køkken, med både klassiske dyder og moderne tænkning. Er man bekendt med Formel B og Uformel, er der dog ikke de store overraskelser at hente.
Læs også vores anmeldelse af Restaurant Sommerlier i Kastrup Lufthavn
En kommentar
Pingback: