Bruschetta bar – Mad til bryllupsreception
Bruschetta bar til din bryllupsreception? At vælge den rigtige mad til bryllupsreceptionen er ikke nemt, især ikke hvis man vil prøve noget nyt.
Til vores bryllupsreception serverede vi en lækker bruschetta bar med tilhørende snacks, sammen med jordbærtærte (vi er ikke fan af bryllupskage generelt). Feedback fra gæsterne var, at det var både anderledes og super lækkert.
En anden fordel med en bruschetta bar er at det faktisk er ret fornuftig prismæssigt. Eller det bestemmer man sådan set selv, for den kan skaleres både op og ned alt efter budgettet. Og så er at det er nemt at anrette og stille op.
Bruschetta bar – hvad skal den indeholde?
Vores bar indeholdte følgende:
-Salami med fennikel
-Tomatsalsa med basilikum
-Oliven tapenade
-Peberfrugtspesto
-Små osteterninger af Cheddar og Emmentaler
Hertil snacks:
-Hjemmelavede saltede mandler (se Sallis opskrift her)
-Oliven
-Friske ærter i bælg (leveret direkte fra Henriks fars marker)
-Små sprøde rugbrødsnacks
Vil du opskalere din bruschetta bar lidt, så kan du overveje at tilføje noget (eller det hele) af følgende:
-Soltørrede tomater
-Serranoskinke og andet charcuteri
-Fyldte oliven
-Artiskokhjerter
-Friskhøvlet trøffel
-Større udvalg af lækre oste
Få inspiration til natmaden til bryllupet her
Sådan laver du dine egne bruschetta
Metoden er ret enkel. Køb baguette(s) (vi brugte fra Netto, til cirka 6 kr. pr. stk.).
-Skær det ud i skiver på cirka 1 CM.
-Pensel med olie på begge sider – Vær ikke karrig med olien
-Bag dem i ovnen (200 grader varmluft), til de er gyldne
Husk at pakke dine bruschetta i lufttætte poser, men først når de er helt kolde! Nogen vil gerne putte hvidløg på bruschetta, men det vil vi her ikke foreslå.
Hvad drikker man til en bruschetta bar?
Vi serverede bobler og cocktails, samt øl og sodavand. Man kan også sagtens servere en frisk hvidvin.
Med venlig hilsen Salli og Henrik
Følg ham på Instagram eller Twitter
Følge hende på Instagram
Læs også hvordan du laver flotte save the dates til dit bryllup
Bruschetta bar
Alle billeder er taget af fotograf Gea Dancu. Se hendes hjemmeside her.
9 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Janne jacobsen
Hej med Jer.
Jeg faldt over Jeres gode idé – bruschetta bar – og vil i den forbindelse spørge, hvor meget I beregnede pr gæst pr. ret?
Jeg skal lave reception til 100 personer og brudeparret har ønsket dette , som I også havde til Jeres bryllup
Mvh Janne Jacobsen